Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

333 Veikparka Kausa izcīņas pirmais posms jau šonedēļ

Kris Kelder, 07.07.2011. 13:37

Nedēļas nogalē „333 Veikparkā", kas atrodas „Sporta kompleksā 333", notiks „333 Veikparka Kauss" sacensību 1. posms. Sacensībās piedalīsies vadošie Latvijas un Igaunijas veikbordisti, rādot trikus uz ūdens un speciāli būvētām konstrukcijām un tramplīniem. Četru posmu kopvērtējumā tiks noteikts Latvijas labākais veikbordists „kabeļparkā", jo 333 Veikparks ir vienīgais kabeļparks Latvijā, kur tiek organizētas šāda veida sacensības.
333 Veikparka Kausa izcīņas pirmais posms jau šonedēļ

Īpaši iesācējiem un cilvēkiem, kas sāk iepazīties ar šo ūdens sporta veidu, ir izveidota iesācēju grupa, kur var pieteikteikties jebkurš, kurš ir kāpis uz ūdens dēļa un spēj nobraukt vismaz apli.

8. jūlijā no plkst. 18:00 norisināsies sacensības puišiem un meitenēm līdz 16 g.v. (ieskaitot) iesācēju jeb „Open" klasē. Dienas noslēgumā gaidāma neliela izklaides programma, konkursi skatītājiem un dalībniekiem – galda futbola turnīrs, pievilkšanās pie stieņa un labākais triks uz batuta. Trenniņi un dalībnieku reģistrācija - no plkst. 15:00.

9. jūlijā plkst. 14:00 sāksies pirmā posma kulminācija - sacensības vīriem un dāmām virs 16 g.v.. Trenniņi un dalībnieku reģistrācija sāksies plkst. 10:00.

Vasaras garumā notiks 4 kausa izcīņas posmi:
• 1.posms – 8. un 9. Jūlijs
• 2.posms – 22. un 23. Jūlijs
• 3.posms – 5. un 6. Augusts
• 4.posms - 19. un. 20. Augusts

Pasākumu atbalsta: O'NEIL hidrotērpi, CTRL wakeboarding, RED BULL, TUBORG, Degviela.

Veikborda „kabeļparkā" (Cable park) atšķirībā no klasiskā veikborda (wakeboard) netiek izmantota laiva, bet laivas vietā ir lineārās trošu sistēmas iekārta, kas ir nostiprināta vairākus metrus virs ūdens virsmas, līdz ar to šai iekārtai nav tieša kontakta ar ūdeni, neveidojas vilnis un parādas lielākas iespējas izmantot konstrukcijas – dažāda veida slīdvirsmas, tramplīnus, veikt vairāk triku, padarot sacensības dinamiskākas, daudz vieglāk pārskatāmas skatītājiem un interesantākas priekš dalībniekiem. Šī iekārta arī būtiski samazina trenniņu procesa izmaksas , padarot šo sportaveidu pieejamāku plašākām cilvēku lokam un triku līdzība ar snovbordu un kaitbordu vēl vairāk piesaista interesentu uzmanību.

video ieskatam:
http://vimeo.com/25004287
http://vimeo.com/25907500

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV