Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Mārtiņam Morozam zelts Pasaules čempionāta posmā ātrumlaivām

LŪMSF preses dienests, 11.07.2011. 09:44

Vakar, 10. jūlijā noslēgušās Pasaules čempionāta sacensības ūdens motosportā, kur divu dienu garumā, Alūksnes ezera ūdeņos sacentās sportisti no 9 pasaules valstīm. Čempionātā uzvaras laurus F4 klasē plūca Latvijas pilots Mārtiņš Morozs un JT-250 klasē par uzvarētāju kļuva Latvijas pilots Maksimiliāns Tučkovs.
Mārtiņam Morozam zelts Pasaules čempionāta posmā ātrumlaivām

Pasaules čempionāta sacensībās braucienos divās klasēs (F4 un JT-250) Latvijas piloti snieguši lielisku rezultātu, iegūstot abas zelta medaļas un apsteidzot tādas ūdens motosporta lielvalstis kā Krievija un Zviedrija.

Pasaules čempionāta pirmo divu posmu kopsummā F4 klasē starp 20 pilotiem par čempionu kļūstot Mārtiņš Morozs aiz sevis atstāja divus Zviedrijas sportistus, kas otro un trešo vietu sadalīja ļoti saspringtā konkurencē. Otro vietu ieņēma pilots Oskars Samuelsons un trešajā vietā ierindojās zviedrs Daniels Sparings.

JT-250 klasē 21 pilota konkurencē zelta medaļu ieguva Latvijas sportists Maksimiliāns Tučkovs, kurš visu sacensību laiku bija parliecinošs līderis. Otrajā vietā atstājot Krievijas pārstāvi Artjomu Ņikitinu un trešajā vietā ierindojot Igaunijas pilotu Matiasu Aguru.

Latvijas Ūdens Motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs Modris Kalnciems izsaka milzīgu gandarījumu par jauniešu ūdens motosporta attīstību un atzīst, ka paaudžu maiņa notikusi pat veiksmīgāk kā gaidīts. Ūdens motosporta federācijai nav šaubu par motosporta nākotni, jo Latvijas jaunieši arvien biežāk uzrāda lieliskus rezultātus gan pasaules, gan Eiropas čempionātos.

www.lumsf.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV