Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Valmierā uzvar Lejiņš un Treimanis

Kristaps Matisons, 18.07.2011. 12:05

16. un 17. jūlijā atpūtas kompleksā "Avoti" pie Valmieras notika starptautiskas BMX sacensības, kur piedalījās Olimpiskais BMX čempions Māris Šrombergs un visi labākie Latvijas sportisti, kas cīnījās par kvalifikācijas punktiem Olimpiskajām spēlēm.

Sestdien, 16.jūlijā Valmierā tika atklāts pirmais BMX superkrosa starta kalns austrumeiropā, kur tajā pašā dienā norisinājās "SCO Centrs BMX velotrases 10 gadu jubijelas sacensības", kurās Elites vīru grupā uzvarēja Kristers Lejiņš no Valmieras, otro vietu izcīnīja viņa komandas biedrs Toms Skujiņš, bet trešais ierindojās Toms Mankus no Ventspils.

Svētdien, 17. jūlijā ar Olimpiskā BMX čempiona Māra Štromberga līdzdalību notika Latvijas Grand Prix 3.posms. Elites vīru grupā uzvaru izcīnīja šī gada Eiropas čempionāta sudraba medaļas ieguvējs Edžus Treimanis, otrais Pekinas Olimpisko spēļu dalībnieks Artūrs Matisons, bet trešais Kristers Lejiņš – visi valmierieši.

Pēc trim posmiem Latvijas Grand Prix kopvērtējuma vadībā ir Edžus Treimanis no Valmieras.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV