Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Norisināsies līdz šim krāšņākais ielu vingrošanas frīstaila šovs

Māris Šlēziņš, 20.07.2011. 10:47

Ceturtdien, 21.jūlijā, no plkst. 18.00 „Grīziņkalna sporta kompleksā", Ghetto Games ietvaros norisināsies O!Kartes ielu vingrošanas izaicinājuma čempionāts. Čempionāta ietvaros notiks arī krāšņākais ielu vingrošanas frīstaila šovs - paraugdemonstrējumi.
Norisināsies līdz šim krāšņākais ielu vingrošanas frīstaila šovs

Šis būs jau otrais O!Kartes ielu vingrošanas čempionāts šajā vasarā. Lai attīstītu un pilnveidotu čempionāta norisi, paredzētas jaunas sacensību kategorijas, turklāt skatītājus pārsteigs vēl nebijis ielu vingrotāju frīstaila šovs.

„Esam priecīgi, ka O!Kartes ielu vingrošanas čempionāts pulcē aizvien vairāk jauno vingrotāju. Ja sākotnēji to skaits bija 80, tad tagad tas pieaudzis līdz 150 dalībniekiem," vērtē Māris Šlēziņš, Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības vadītājs. „Katru reizi papildinām sacensību programmu un tā darīsim arī šoreiz. Tāpēc mēs jo īpaši acinām piedalīties visus jaunos ielu vingrotājus, kuri līdz šim savus spēkus sacensībās vēl nav izmēģinājuši!"

Kopumā sacensības notiks trīs ielu vingrošanas disciplīnās – frīstails, spēka izeju „trepe" uz pievilkšanās stieņa un pievilkšanās „challenge". Kā jau minēts, īpaša sacensību kategorija un apbalvojumi paredzēti jaunajiem ielu vingrotājiem.
Dalībnieku reģistrācija sacensību norises vietā no plkst. 17.00. Sacensību sākums paredzēts plkst. 18.00. Pasākuma noslēgumā plkst. 20.00 visus klātesošos priecēs frīstaila šova paraugdemonstrējumi.

Ar O!Kartes ģenerālo atbalstu „O!Kartes ielu vingrošanas čempionātu" organizē Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība. Čempionātu atbalsta: Adidas, Latviešu Radio, Tokio HS, O-Band.

Par biedrībuLatvijas ielu vingrošanas kustība aizsākās pirms diviem gadiem. Līdz šim biedrības paspārnē kustībā jau iesaistīti vairāki tūkstoši vingrošanas entuziasti. LIVSB ieguvuši arī telekompānijas LNT titulu „Latvijas Zelta Talanti 2010". Ir izveidots vingrošanas parks Valmieras Vājdzirdīgo bērnu internātskolai. Pašlaik norit darbs pie pirmā Pasaules čempionāta Ielu vingrošanā organizēšanas, kas notiks 27. un 28. augustā.

www.ieluvingrosana.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV