Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

EEVZA/Zelta OPEN posms Latvijā

LPVL preses dienests, 22.07.2011. 14:44

No 11.līdz 14.augustam Dzintaros, Jūrmalā, notiks piektais EEVZA pludmales volejbola turnīrs EEVZA/Zelta OPEN 3.posms. Šogad EEVZA pludmales volejbola turnīrs tiek organizēts pirmo reizi. Šajā turnīrā var piedalīties pludmales volejbolisti no visām EEVZA (Austrumeiropas Zonālās volejbola asociācija) dalībvalstīm – Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Azerbaidžānas.

Pagājušajā gadā jau tika organizēts līdzīgas sacensības – Krievijas atklātais čempionāts, kurā uzvarēja Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Samoilovs. Šogad tika nolemts, ka šo turnīru var organizēt ikviena EEVZA dalībvalsts kā savas valsts atklāto čempionātu. Sportisti piedaloties šajās sacensībās krāj punktus savas valsts reitingā.

EEVZA turnīrā ir 5 posmi. Pēc šiem posmiem būs finālsacensības, kas septembrī risināsies sporta kompleksā „Volley Grad" Anapā.

Izspēles sistēma katrā turnīrā tiek noteikta ņemot vērā katras valsts čempionātu izspēles sistēmu. Plašāka informācija beachvolley.lv un eevza.eu.

www.beachvolley.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV