Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Sākas Rīgas burāšanas nometne

Laine Cekule, 27.07.2011. 09:20

Šodien jaunie burātāji no Latvijas un Igaunijas ir sapulcējušies vienkopus, lai piedalītos Rīgas treniņnometnē, kur tiks pilnveidotas jauno sportistu teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas burāšanā. Treniņnometne ilgs līdz 29. jūlijam.

Rīgas treniņnometnes programma ir līdzīga jūnija beigās rīkotajai nometnei Romasārē. Arī šīs nometnes ietvaros jaunie sportisti uzlabos savu burātprasmi treniņos uz ūdens, kā arī gūs teorētiskas zināšanas. Lai nostiprinātu savas nometnes laikā iegūtās prakstiskās un teorētiskās zināšanas, jauno sportistu starpā tiks rīkotas sacensības. Papildus treniņnometnes dienas kārtībā jauniešiem ir ieplānotas vairākas analīzes ar svarīgāko informāciju burātājiem par notiekošo nometnē, dažādas sporta spēles, kā arī brīvais laiks spēku atgūšanai.

Noslēdzoties Rīgas burāšanas treniņnometnei, jau nākamajā dienā, 30.jūlijā, ar jaunām zināšanām un iemaņām jaunie burātāji stāsies uz starta līnijas sacensībās „Latvijas Kauss 2011". Sacensības būs gan nopietns pārbaudījums jaunajiem burātājiem, gan arī lieliska iespēja parādīt iepriekšējās treniņnometnēs iegūtās zināšanas burāšanā. Jaunieši sacentīsies par godalgotajām vietām 2 dienu garumā.

Projekta „Young Sailors" aktivitātes palīdzēs jaunajiem sportistiem kopīgi pilnveidoties un sasniegt labus rezultātus dažādās burāšanas disciplīnās. Projekta „Young Sailors" mērķis ir veicināt burāšanas attīstību un pārrobežu sadarbību. Projekts „Young Sailors" ir guvis atbalstu Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmā. Šī ir viena no pārrobežu sadarbības programmām, kas darbojas Latvijā, un to atbalsta Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV