Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Notiks „Jaunā viļņa" kausa izcīņa pludmales futbolā

Kaspars Lakševics, 27.07.2011. 10:17

No 27. līdz 29.jūlijam Jūrmalā, Dzintaros, notiks starptautisks pludmales futbola turnīrs – „Jaunā viļņa" kausa izcīņa. Sacensībās piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas un Igaunijas valstsvienības, kā arī Kaļiņingradas izlase.
Notiks „Jaunā viļņa" kausa izcīņa pludmales futbolā

Pirmais „Jaunā viļņa" turnīrs notika 2007.gadā, kad Jūrmalā tikās astoņi klubi no četrām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Krievijas un Ukrainas. Toreiz par uzvarētājiem kļuva Kijevas „Dinamo", kas finālā skaistā, spraigā cīņā ar 5:4 pārspēja novadniekus Doņeckas „Šahtor". Savukārt mačā par trešo vietu Maskavas CSKA ar 6:5 pieveica Mažeiķu „Rekolas".

Ir pagājuši četri gadi, un turnīrs atkal ieguvis starptautisku rezonansi – kompānija „Forward" un „Jaunā viļņa" vadība, sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, rīko sacensības ar četru izlašu piedalīšanos. Turnīrs notiks labiekārtotā pludmales futbola stadionā Dzintaru pludmalē, netālu no restorāna „COCOnut" (Konkordijas ielas galā). Sacensību saimnieki – Latvijas valstsvienība ar tās galveno treneri Valtu Būmani priekšgalā.

27.jūlijā pulksten 21:00 restorānā „COCOnut" notiks izloze, tūdaļ pēc tam sāksies preses konference ar visu četru komandu pārstāvju piedalīšanos, uz kuru laipni aicināti visi mediju pārstāvji.

Spēles notiks 28.jūlijā no pulksten 11:00, kā arī 29.jūlijā no pulksten 10:00. Bet sacensību kulminācija tiks piedzīvota 29.jūlija pēcpusdienā, kad pulksten 12:30 laukumā tiksies „Jaunā viļņa" konkursanti un žūrijas komanda. Šī zvaigžņu spēle jau kļuvusi par festivāla tradīciju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV