Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Kuldīgā atklās iekštelpu skeitparku

Mikus Ojers, 28.07.2011. 14:11 | komentāri (1)

13. augustā Kuldīgā tiks atklāts jauns iekštelpu skeitparks, kas turpmāk jauniešiem dos iespēju trenēties visu gadu, neatkarīgi no laika apstākļiem.
Kuldīgā atklās iekštelpu skeitparku

Skeitparku sporta veidu piekritēju skaits pēdējos gados ir stauji audzis, līdz ar to radusies nepieciešamība pēc treniņu iespējām gada lietainajās dienās un ziemas sezonā. No 13.augusta šāda iespēja būs Kuldīgas un apkārtējo pilsētu jauniešiem, jo Kuldīgā atklās profesionālu iekštelpu skeitparku.

Skeitparks tapis pateicoties Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) LEADER programmas un Kuldīgas novada Domes līdzfinansējumam. Parka tapšanas projektu iesniedza un realizēja ekstrēmo sporta veidu klubs „BMX Ride Kuldīga".

Atklāšanas dienā notiks amatieru un profesionāļu sacensības „Parbmx" BMX, „DC" skeitborda, „S-Pot" MTB un „Taktika.lv" ekstrēmās skrituļslidošanas skeitparka disciplīnā. Apmeklētājus izklaidēs meiteņu deju priekšnesumi un norisināsies dažādi konkursi sadarbībā ar „Battery Energy Drink" un saldējumu „Tio".

Kuldīgai šī ir vēl viena iespēja jauniešus iesaistīt sportošanā un popularizēt veselīgu dzīvesveidu – „Būt par sportistu ir stilīgi, lietot narkotikas nē." „BMX Ride Kuldīga" pārstāvji piebilst, ka nākotnē skeitparks un tajā notiekošās sacensības piesaistīs sportistus no visas Latvijas un kaimiņvalstīm.

Dalībnieku reģistrācija pasākuma dienā no 11:00.

Skeitparka atklāšana un sacensību sākums 12:00.

Vairāk info, sacensību nolikums un dalībnieku reģistrācija: www.draugiem.lv/indoorkuldiga

Parka atrašanās adrese – Tehnikas iela 9, Kuldīga.

Ieeja pasākuma apmeklētājiem bez maksas!

Pasākumu organizē: Kuldīgas novada sporta skola, ekstrēmo sporta veidu klubs „BMX Ride Kuldīga", biedrība „ESAF".

Atbalsta: „Battery Energy Drink", AS „Rīgas piena kombināts", saldējums „Tio", kafejnīca „Ķengurs", „Kuldīgas novada Dome", modes un mūzikas studija „Mona", veikali „Parbmx", „Taktika.lv", „DC" un „S-Pot".

Informē: „Kurzemes Radio", laikraksts „Kurzemnieks", „Skeitparki.lv", „Therolling.lv", „Skateboardinfo.lv", „Skateboarding.lv", „Rideit.lv", „Rotos.lv", „Taktika.lv/jaunumi".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV