Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Slakteris F2 PČ Polijas posmā iegūst ceturto vietu

„Riga Powerboat Team", 01.08.2011. 09:03

Vakar Polijas pilsētā Čičovā norisinājās trešais F2 Pasaules čempionāta posms ātrumlaivām, kurā piedalījās arī „Riga Powerboat Team" pilots Uvis Slakteris. Pēc lieliska veikuma sacensību kvalifikācijas posmā, finālbraucienā Uvis ieguva ceturto vietu.
Slakteris F2 PČ Polijas posmā iegūst ceturto vietu

Šis bija pirmspēdējais posms F2 Pasaules čempionātā ātrumlaivām. Mazā Polijas pilsētiņa Čičova, kurā šāda veida sacensības norisinājās pirmo reizi, pārsteidza sacensību dalībniekus ne tikai ar skaistu ainavu, bet arī ar pārsteigumiem pilnu, mazu un nērtu ātrumlaivu posma trasi.

Sacensības rosināja ļoti lielu ļaužu interesi, kā arī tos apbalvoja ar dramatiskiem sacensību momentiem. Finālbraucienā pēc smagas avārijas pirmajā līkumā, tika veikts atkārtots starts, kā arī tālākajā sacensību gaitā sadursmju gadījumu netrūka.

Vakar, brīvajos treniņos Uvis uzrādīja labāko apļa laiku, un kvalifikācijas braucienos uzrādīja trešo labāko rezultātu, tādēļ finālbraucienā Uvim vajadzēja atdod stratēģiski lavākas starta vietas diviem citiem saviem konkurentiem.

Startā Uvim izdevās izvirzīties vadībā, taču, mazāk izdevīgais stāvoklis līkumā, situāciju padarīja grūti realizējamu. Šādā brīdī stūrgalvība un neapdomība varētu izvērsties ļoti neveiksmīgā avārijā, tādēļ Uvis turpināja sacensības ceturtajā pozīcijā, kurā arī finišēja.

Sacensību kopvērtējuma līderis ir zviedrs Ēriks Starks (Eric Stark), kurš ir bijis uzvarētājs visos šīs sezonas F2 PČ posmos, un ir aizsteidzies krietni priekšā pārējiem sportistiem. Uvim pašlaik kopvērtējumā ir piektā vieta, un lielas cerības arī pakāpties uz pjedestāla.

Sezonu turpinot, Uvja nākamās sacensības ieplānotas Skandināvijas čempionāta ietvaros. Uvis noteikti piedalīsies arī nākamajā F2 Pasaules čempionāta posmā Francijas pilsētā Eviānā. Šis būs pēdējais šī čempionāta posms.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV