Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nedēļas nogalē notiks „Zelta OPEN Challenger" trešais posms

LPVL preses dienests, 02.08.2011. 11:50

7. augustā Jūrmalā, Dzintaru pludmalē notiks šīs sezonas trešais „Zelta OPEN Challenger" turnīrs pludmales volejbolā vīriešu un sieviešu duetiem. Ja ierasts, ka „Challenger" turnīri risinās gan sestdien, gan svētdien, tad šoreiz tikai viena sacensību diena – svētdiena.
Nedēļas nogalē notiks „Zelta OPEN Challenger" trešais posms

Vīriešu konkurencē dalību sacensībām pieteikuši 15 dueti, kas ir ievērojami mazāk nekā pirmajos divos posmos. Sieviešu konkurencē cīņu par uzvaru turnīrā sāks astoņi dueti. „Zelta Open" posmos piedalās labākie Latvijas pludmales volejbolisti, savukārt „Zelta OPEN Challenger" posmos nav atļauts piedalīties 40 labākajiem spēlētājiem no Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga, kas dod iespēju vērtīgos Latvijas reitinga punktus nopelnīt arī citiem. Sieviešu duetiem šādu ierobežojumu nav.

Vīriešu turnīrā ar pirmo numuru izlikti Māris Martuzāns un Andris Gitendorfs, bet dāmu konkurencē sacensību dalībnieču vidū būs viena no titulētākajām Latvijas pludmales volejbolistēm Inguna Minusa, kura spēlēs kopā ar Ingu Ikaunieci un sacensībās izliktas kā pirmās.

Kā vīriešu tā sieviešu turnīros visas pamatturnīra spēles tiks izspēlētas svētdien. Vīriešu komandas spēlēs pēc 16 divmīnusu sistēmas, sieviešu komandas sākotnēji izspēlēs divas grupas (pa četrām komandām katrā) un pēc tam turpinās sacensības pēc 8 divmīnusu sistēmas. Vīriešu komandām visas spēles notiks pēc starptautiskajiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem. Sievietēm grupu turnīrs tiks spēlēts saīsinātā formātā divi seti līdz 15 un trešais ja nepieciešams arī līdz 15, bet divmīnusu sistēmā tiks spēlētas pilnās spēles pēc starptautiskajiem FIVB noteikumiem. Gan vīriešu, gan sieviešu turnīriem starts tiks dots vienlaicīgi – pulksten 9.40.

www.beachvolley.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV