Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Autokrosa sezona noslēgsies Mūsā

Solvita Poikāne, 18.08.2011. 11:25

10. un 11. septembrī Sporta Kompleksā Mūsa plkst. 11:00 sāksies Baltijas valstu autokrosa sezonas noslēguma sacensības. Divu dienu garumā Mūsas trasē noritēs pēdējie seriālu posmi, kuros sportisti sacentīsies par iespēju pierādīt, kuri ir visas sezonas labākie braucēji.
Autokrosa sezona noslēgsies Mūsā

Sestdien, 10. septembrī

Izšķirošās cīņas noritēs salona automobiļu 1600, Super 2000 un Open klasēs. Par uzvaru visā seriālā cīnīsies VAZ klases braucēji, jaunieši savas prasmes un azartu rādīs Kroskartu klasē, kā jau ierasts, B600 bagiju klasē cīnīsies gan autokrosa, gan rallija spēcīgākie braucēji, bet bērni pirmās uzvaras gūs Beta bagiju klasē. Papildus tam notiks sezonas noslēguma sacensības Baltijas Kausa izcīņā D3A bagijiem. Šī ir lieliska iespēja vēl šogad redzēt darbībā mūsu Eiropas līmeņa braucējus Māri Līci, Dāvi Aupi, Jāni Ščerbicki, Jāni Boku un brāļus Kuļikovskus tepat Latvijā.

Svētdien, 11. septembrī

Pēc sestdienas cīņām trasē dosies Folkreisa braucēji, kuri dienas garumā noskaidros LAF Folkreisa un Mūsas Kausa ieguvējus. Paralēli šim seriālam tiks noskaidroti arī Mūsas Kausa uzvarētāji apvienotajā autokrosa klasē.

Folkreiss ir intriģējošs autosporta veids. Par uzvaru te cīnās dažādu klašu automobiļi, turklāt ikviens no klātesošajiem (no 18 g.) var iegādāties trasē redzamo mašīnu par fiksētu samaksu 950 eiro, mašīnas īpašnieks no darījuma atteikties nedrīkst! Šis noteikums ierobežo sportistu veiktos ieguldījumus auto būvē un padara šo auto sportu pieejamu katram, kas vēlas izmēģināt savus spēkus trasē!

Drosmīgākie skatītāji varēs sacensības vērot no helikoptera, izmēģināt katapultas spēku, kā arī pacīnīties peintbola laukumā, bērnus gaidīs atrakciju parks un velokarti.

Skatītāju uzmanībai! 10. septembrī autobuss no Bauskas autoostas uz Mūsas trasi kursēs plkst. 09:00; 09:30; 10:00; 10:30; atpakaļ no trases uz Bausku - plkst. 17:30.

Biļetes – Biļešu Servisa kasēs.

Vairāk informācijas: http://www.musa.lv http://www.autocross.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV