Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs" uzvaru izcīna Daugavas labā krasta basketbolisti

Laila Spaliņa, 22.08.2011. 09:16

Svētdien, 21.augustā, plkst.11 laukumā pie Latvijas Nacionālās operas (Rīgā Aspazijas bulvārī 3) ar Daugavas labā krasta iedzīvotāju uzvaru pār kreiso krastu noslēdzās diennakts basketbola turnīrs "Krastu mačs".
Diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs" uzvaru izcīna Daugavas labā krasta basketbolisti

Basktebols tika spēlēts 24 stundas, turnīrā piedalījās 48 komandas un rezultāts no starta svilpes 20.augusta plkst.11 līdz finiša svilpei 21.augustā plkst.11 tika skaitīts kopā, līdz turnīra noslēgumā uz tablo rādīja 1311:1155 par labu Daugavas labajam krastam.

Sacensībās piedalījās Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga", topošās filmas "Sapņu komanda 1935" aktieri, visu 10.Saeimā un Rīgas domē pārstāvēto partiju un apvienību politiķi, abas lielākās Latvijas augstskolas – Latvijas Universitāte un Rīgas Tehnisksā universitāte, Rīgas brīvostas pārvalde un vieni no pasākuma sponsoriem būvniecības uzņēmums SIA "Re&Re", ratiņbasketbolisti, žurnālisti, citu sporta veidu polulāri sportisti, mākslinieki u.c.

Katrs dalībnieks no turnīra organizatoriem saņēma adidas spēles kreklu – labais krasts melnā, bet kreisais – baltā krāsā.

Turnīra dalībniekus un skatītājus visu diennakti izklaidēja vieni no Rīgas labākajiem dīdžejiem - dj Arturs Mednis, dj Markus Riva, dj Gustavito, dj Rudd, dj AI-VA, dj Kaspars Bindemanis, dj Monsta, dj Andre Crash, dj Get Dizzy, dj Sticky2ns, dj Electricano, dj Rocknrolla. Uzstājās "VEF Rīga" karsējmeitnes, notika dažādi šovi, konkursi skatītājiem un citas ārpusbasketbola laukuma aktivitātes.

Pagājušajā gadā ar rezultātu 1417:1326 uzvaru "Krastu mačā" izcīnīja Daugavas kreisā krasta komanda.

Nākamais diennakts basketbola turnīrs notiks 2012.gadā jau tradicionāli Rīgas brīvostas un Rīgas svētku ietvaros.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV