Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijas čempionātā motokrosā Stelpē noskaidroti pirmie čempioni

Iveta Kaminska, 23.08.2011. 09:28

Sestdien, 20. augustā un svētdien, 21. augustā Latvijas atklātais čempionāts motokrosā otro reizi šajā vasarā viesojās Vecumnieku novadā sporta un atpūtas parkā „Pīlādžu moto trase", Stelpē. Priekšpēdējā, septītajā posmā uz starta stājās 235 dalībnieki. Latvijas čempiona titulus priekšlaicīgi sev nodrošināja MX1-2T klasē Andris Štendenbergs (CAMK Latgale), MX2-2T Kārlis Sabulis (Dako Ziemeļvidzeme), Kvadri Open klasē Edgars Meņģelis (RODEO), Kvadri Veterāni Jānis Kirilko (Motosports RT), Kv 100 Emīls Sigājevs (RODEO), b/v Arnolds Sīlis/ Gints Sīlis (K. Serģa motoklubs), b/v Veterāni A.Vāpa/ A.Mačs (K.Serģa motoklubs), bet Latvijas Kausa izcīņā Iesācēju klasē Kristaps Kalējs (MX4 Dobele) un Kv Iesācēji Armands Kārklelis (VV Moto Racing Team).
Latvijas čempionātā motokrosā Stelpē noskaidroti pirmie čempioni

Ātrākajā solo motociklu klasē MX1 notika dramatiskas cīņas. Ja pirmajā braucienā finišu pirmais pārliecinoši ar 7 sekunžu pārsvaru sasniedza Toms Macuks (RODEO), tad otrā brauciena 12 minūtē uzkarsa Toma motocikla radiators un no sacensības viņam nācās izstāties. Stelpē kopvērtējuma līderim Vytautas Bučas (RODEO) pietika ar izcīnītajām otrajām vietām abos braucienos, lai kāptu uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena. Sudrabu ieguva Dāvis Līvs (Motokurzeme), to izcīnot ar skaistu lēcienu otrā brauciena finiša tramplīnā, kur viņa laiks bija tikai par nieka 5 simtdaļām labāks par Vytautas Bučas rezultātu. Kopvērtējumā Līvs atrodas trešajā vietā, atpaliekot no bronzas ieguvēja posmā Dāvja Ivanova (MX Moduls) par 22 punktiem.

MX2 – 4T klasē galvastiesu pārāks par konkurentiem bija igauņu sportists Priit Ratsep (Reid Moto), kurš finišu sasniedza ar vairāk kā minūtes pārsvaru pār sekotājiem. Sudraba medaļu ar uzvaru otrajā braucienā izcīnīja Andero Lusbo (Kagu MK), bet ar bronzu samierinājās par kopvērtējuma līderi kļuvušais Jānis Kārkliņš (K. Serģa motoklubs), kurš Raivo Freibergu (CAMK Latgale) nu apsteidz par 4 punktiem.

MX2 – 2T klasē Kārlim Sabulim (Dako Ziemeļvidzeme) pēc uzvaras pirmajā braucienā neveiksmīgs bija otrais brauciens, jo pēc 5 minūtēm nācās izstāties motocikla dzinēja defekta dēļ. Ar iegūtajiem 25 punktiem pietika, lai jau priekšlaicīgi viņš kļūtu par Latvijas čempionu šajā klasē. Savu pirmo uzvaru svinēja Jānis Stūriška (Suzuki Latvia), kurš kopvērtējumā tagad ieņem otro vietu. Otrais brauciens labāks padevās Kristapam Kalējam, viņam sudraba medaļa, bet bronza Kalvim Skrastiņam (Dako Ziemeļvidzeme).

Mini MX atkal kārtējo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Raivis Levans (MK Ape) un kopvērtējumā pietuvojies bīstami tuvu, viena punkta attālumā, savam komandas biedram Emīlam Karro, kurš Stelpē ieguva bronzu, bet kopvērtējumā šobrīd atrodas otrajā vietā. Sezonas līderis Claus Oliver Pajuri (Bucci Moto), kuram ir 44 punktu handikaps, Stelpē izcīnīja sudrabu.

Kvadri Open klasē visu goda pjedestālu savā starpā sadalīja komandas RODEO sportisti. Cīņa abos braucienos pamatā norisinājās starp Edgaru Meņģeli un Kārli Meldrāju, kuri savā starpā attiecīgi sadalīja zeltu un sudrabu, ar ko Edgars Meņģelis sev nodrošināja Latvijas čempiona titulu sezonā. Bronzu posmā ieguva Kaspars Meņģelis, bet kopvērtējumā otrajā vietā esošajam Agrim Neijam (CAMK Latgale) sacīkste iesākās neveiksmīgi ar nolauztu riteni jau pirmajā aplī, līdz ar to Stelpē viņam tikai 13. vieta.

Arī Kvadri Veterāni klasē zināms jau Latvijas čempiona titula ieguvējs, kur ar izcīnīto trešo vietu Stelpē pietiek, lai Jāni Kirilko (Motosports RT) neviens vairs nespētu apsteigt. Zeltu Stelpē ieguva Arturs Skuja (MX Ādaži), kurš kopvērtējumā tikai par 8 punktiem atpaliek no trešajā vietā esošā, Stelpes sudraba medaļas ieguvēja Jura Ozoliņa (Bieriņi). Savukārt Juris ir tikai 3 punktu attālumā no otrās vietas sezonā, kurā atrodas Arnis Rūdolfs (CAMK Latgale), kurš Stelpē nestartēja.

Seniori klasē ar uzvaru pirmajā braucienā un otro vietu otrajā braucienā zeltu izdevās izcīnīt Jurijam Kovgeram (Dako Ziemeļvidzeme), kurš kopvērtējumā atrodas otrajā vietā. Pirmo reizi šajā sezonā beidzot sudrabs arī Jānim Mironovam (CAMK Latgale), bet Raimondam Baltgalvim (Saldus MK) bronza, lai gan sacensību viņš sāka ļoti daudzsološi un otrajā aplī jau bija 4 sekundes priekšā konkurentiem, bet neveiksmīgs kritiens tramplīnā atmeta viņu uz pēdējo vietu, un tikai pateicoties Raimonda neatlaidībai, finišu pirmajā braucienā viņš spēja sasniegt kā piektais. Otrajā braucienā Baltgavis uzvarēja pārliecinoši. Kopvērtējumā viņš atrodas ceturtajā vietā un stipri sāk apdraudēt Arvi Sanderu (RODEO), kuram neveicās Stelpē, pirmā brauciena pēdējā aplī Arvim gadījās nokrist un nācās samierināties tikai ar sesto vietu. Šobrīd kopvērtējumā viņus šķir tikai 5 punkti.

Veterāni klasē Atis Alžāns (Bieriņi) ar uzvaru pietuvojies kārtējam čempiona titulam. Tuvākais sekotājs Ivars Blazēvičs (GAUJAS KAUSS MX Team) Stelpē samierinājās tikai ar bronzu un sudrabu atstāja savam sīvākajam konkurentam Vilnim Jenčam (Motosports RT), kurš kopvērtējumā ir trešais.

Dāmu klasē savu piekto uzvaru sezonā izcīnīja Samanta Josta (MK Ape), Inesei Baumanei (Pīlādzis TSK) sudrabs, bet Elīnai Kalniņai (Dako Ziemeļvidzeme) bronza. Šāda paša vietu kārtība arī šobrīd kopvērtējumā. Savā "mājas" trasē neveicās Ingai Pīlādzei (Pīlādzis TSK), kura pirmajā braucienā gan finišēja kā otrā, bet brauciena laikā stipri sasita iepriekš traumēto kāju un otrajā braucienā uz starta neizgāja.

Tā kā kantētājs Gints Sīlis joprojām ārstē iegūto traumu, tad b/v klasē sacīkstē nepiedalījās arī ekipāža Arnolds Sīlis/ Gints Sīlis (K. Serģa motoklubs), kuri sev jau ir nodrošinājuši Latvijas čempiona titulu. Uzvaru izcīnīja somi J.Aronen/ A.Mantila (Nj MK), otrie lietuvieši V.Račka/ A.Račka (Oscar MX), trešie T.Tunikas/ V.Budrys, bet b/v Veterāni klasē pirmie Z.Ziukas/ J.Davidonis (SEMA), otrie somu ekipāža S.Koppenol/ M.Karkainen, bet trešie A.Vāpa/ A.Mačs (K.Serģa motoklubs), kuri arī kļuvuši par Latvijas čempioniem.

Arī sestdien norisinājās sīvas cīņas. MX 85 klasē otro posmu pēc kārtas uzgavilēja Tomass Šileika (Motosports RT). Kopvērtējumā viņš šobrīd atrodas trešajā vietā, bet līdz pat 2 punktiem ir samazināta atstarpe līdz otrajai vietai un tikai 4 punkti viņu šķir no kopvērtējuma līdera Kristera Drevinska (Bieriņi), kurš Stepē izcīnīja bronzu. Attiecīgi Kristeru stipri sāk apdraudēt arī sudraba medaļas īpašnieks Stelpē Mārcis Freimanis (Suzuki Latvija). Šajā klasē cīņa par čempiona nosaukumu izšķirsies pēdējā posmā, jo pirmo, otro un trešo vietu attiecīgi šķir tikai divi punkti.

MX 85B klasē, pateicoties pārliecinošām uzvarām abos braucienos, līderos ar viena punkta pārsvaru izvirzījies Arnolds Sniķers (MX4 Dobele), sudrabu izcīnīja Mykolas Baranauskas, bet bronzu ieguva Deniss Zvorigins (CAMK Latgale), kuram kopvērtējumā ir par 9 punktiem mazāk kā iepriekšējam līderi Dāvim Kurmim (CAMK Latgale), kas Stelpē ierindojās tikai ceturtajā vietā. Arī šajā klasē pēdējā posmā gaidāma sīva spēkošanās pār vietu sadalījumu kopvērtējumā.

MX 65 klasē šoreiz abus braucienus prata uzvarēt Kārlis Kalējs (Motosports RT), kuram šāds panākums ir pirmo reizi sezonā. Līdz ar to Kārlis 29 attālumā pietuvojies kopvērtējumā otrajā vietā esošajam Dmitrijam Goršanovam. Stelpē ar sudrabu nācās samierināties iepriekšējā posma zelta medaļas īpašniekam un kopvērtējuma samērā stabilam līderim (37 punktu pārsvars) Raineram Žukam (Motosports RT), kurš pirmā brauciena laikā piedzīvoja kritienu. Bronzu izcīnīja Nojus Gasiunas.

Stabili abus braucienus, ieņemot attiecīgi pirmo, otro un trešo vietu aizvadīja H14, H30, Kv 50 un Kv Hobby braucēji – attiecīgi H14 klasē 1. Andris Štendendenbergs (CAMK Latgale), 2. Jānis Igaunis (MX Ādaži), 3. Jurģis Žukas (Saldus Motoklubs), H30 1. Raivis Krastiņš, kuram tā ir pirmā uzvara sezonā, un kopvērtējumā viņš pakāpies uz otro vietu 2. Egidijus Karaliunas (Robustap), 3. Osvaldas Zalepuga (Žemaitija), Kv 50 1. Emīls Tilaks, 2. Undīne Ulmane (Motokurzeme), līdz ar to izvirzījusies kopvērtējumā līdera pozīcijā, jo līdzšinējais līderis Markuss Auniņš (Vangaži) sacīkstē veica tikai vienu apli, viņam nācās izstāties kvadracikla motora defekta dēļ. Trešajā vietā šajā klasē Kristers Kuzņecovs (Suzuki Latvia), bet Kv Hobby klasē attiecīgi 1. Reinis Purvēns (Motosports RT), kuram tā ir pirmā uzvara sezonā un, kurš pēc šīs uzvaras izvirzījies līderos, 2. Vigo Krastiņš (L.R.K.), 3. Viesturs Tone.

Pirmo uzvaru sezonā izdevās izcīnīt arī Kv 200 klasē Martinam Adamsonam (Motomox RT), aiz sevis atstājot komandas Suzuki Latvia sportistus Dairi Virksteni (Suzuki Latvia) un Kristiānu Miezīti, bet MX 50 klasē ar uzvaru otrajā braucienā zelts tika Allar Pent (MK Sinilind), sudrabu atstājot kopvērtējuma līderim un pirmā brauciena uzvarētājam Kristiānam Freimanim (Suzuki Latvia).

Pēc Stelpes posma ar uzvaru Kv 100 klasē sev Latvijas čempiona titulu izcīnījis Emīls Sigājevs (Rodeo), sudrabu un arī otro vietu sezonā sev nodrošinājis Reinis Bicāns (Motosports RT), bet bronza un trešā vieta kopvērtējumā ir Artūram Baltgalvim (Motoparks Kandava).

Arī Latvijas Kausa izcīņā uzvaru sezonā sev nodrošinājuši Iesācēju klasē Kristaps Kalējs (MX4 Dobele), kurš Stelpē gan samierinājās tikai ar ceturto vietu, bet ar bronzu Stelpē Kv Iesācēji klasē par sezonas uzvarētāju kļuvis Armands Kārklelis (VV Moto Racing Team). Iesācēji klasē ātrākais Stelpē bija Eduards Rozenbergs (AM SK Sumata), kuram tā bija pirmā uzvara sezonā, otrais Roberts Kronbergs (Motosports RT), bet trešais Kārlis Liepiņš. Kv Iesācēji klasē, pēc traumas sadziedēšanas, sacīkstē atkal nepārspēts bija Kārlis Meldrājs (RODEO). Saskaitot kopā abu braucienu punktus, pirmoreiz sudrabs par lielu pārsteigumu pašai tika Montai Dišlerei – Kirilko (Motosports RT). Neskatoties uz to, ka otrajā braucienā viņa finišēja tikai sestā, visu noteica pirmajā braucienā pareizi izvēlētās riepas, jo trase tad vēl bija samērā dubļaina, daudzi iestiga, toties Monta finišēja otrā.

Interesants svētdien izvērtās pirmoreiz rīkotais kvadraciklu brauciens daiļā dzimuma pārstāvēm, kuru atbalstīja "Karlo Motors". Uz starta stājās deviņas sacensties vēlošas braucējas. Skatītāji sajūsmā kliedza, daži atbalstot pat skrēja līdzi trasē, neiztika arī bez ekstrēmiem gadījumiem, kur startā Kārļa Meldrāja māsa Elīze uzmeta pat salto. Neskatoties uz to, ka viņas kvadracikls vēl arī noslāpa, meitene finišu sasniedza ceturtā. Vislabāk divu apļu braucienā veicās Undīnei Ulmanei, braucot ar mazo 50 cm³ kvadraciklu. Te gan laikam daudzko noteica iegūtā pieredze regulāri piedaloties Latvijas čempionāta posmos, kur Undīne Kv 50 klasē ir izvirzījusies līderos. Otrā finišu sasniedza Eva Lapsiņa, trešā Ilze Bitīte. Visām braucējām un arī dāsnajiem sportistiem, kuri neskopojās un meitenēm aizlienēja savu tehniku, tika pasniegtas pārsteiguma balvas.

Latvijas Atklātajā bērnu komandu čempionātā vietu sadalījums ierastais: 1. Motosports Racing Team, 2. Suzuki Latvia, 3. CAMK Latgale.

Latvijas Atklātajā klubu čempionātā Stelpē pēc dažu posmu pārtraukuma atkal uzvarēja komanda Ventspils MK "RODEO" (943 punkti), šoreiz ar 132 punktu pārsvaru pār Motosports Racing Team (811), bet trešajā vietā CAMK Latgale (621). Pirms pēdējā posma visu trīs vadošo komandu punktu skaits ir ļoti blīvs, kur līderos ar 62 punktu pārsvaru izvirzījusies komanda "RODEO" (5915), otrie Motosports Racing Team (5853), trešie CAMK Latgale (5666), tāpēc jo sevišķi interesantas būs cīņas sezonas noslēguma posmā, kas 3. un 4. septembrī norisināsies Gulbenes pusē.

LČ motokrosā 7. posma rezultāti Stelpē 20. un 21. augustā un kopvērtējumā:

MX 85: 1. Tomass Šileika (Motosports RT), 2. Mārcis Freimanis (Suzuki Latvija) 3. Kristers Drevinskis (Bieriņi). Kopvērtējumā: 1. Kristers Drevinskis (273, Bieriņi), 2. Mārcis Freimanis (271, Suzuki Latvija), 3. Tomass Šileika (269, Motosports RT)

MX 85B: 1. Arnolds Sniķers (MX4 Dobele), 2. Mykolas Baranauskas, 3. Deniss Zvorigins (CAMK Latgale). Kopvērtējumā: 1. Arnolds Sniķers (278, MX4 Dobele), 2. Dāvis Kurmis (277, CAMK Latgale), 3. Deniss Zvorigins (268, CAMK Latgale).

MX65: 1. Kārlis Kalējs (Motosports RT), 2. Rainers Žuks (Motosports RT), 3. Nojus Gasiunas. Kopvērtējumā: Rainers Žuks (324, Motosports RT), 2. Dmitrijs Goršanovs (287, CAMK Latgale), 3. Kārlis Kalējs (258, Motosports RT).

MX50: 1. Allar Pent (MK Sinilind), 2. Kristiāns Freimanis (Suzuki Latvia), 3. Jurgen-Mathias Talviku (Parnu motoklub). Kopvērtējumā: 1. Kristiāns Freimanis (301, Suzuki Latvia), 2. Allar Pent (281, MK Sinilind), 3. Martins Varmalis (251, Bieriņi)

Iesācēji: 1. Eduards Rozenbergs (AM SK Sumata), 2.Roberts Kronbergs (Motosports RT), 3. Kārlis Liepiņš. Kopvērtējumā: 1. Kristaps Kalējs (308, MX4 Dobele), 2. Kalvis Skrastiņš (215, Dako Ziemeļvidzeme), 3. Rolands Bleidels (203, MX4 Dobele).

H14: 1. Andris Štendendenbergs (CAMK Latgale), 2. Jānis Igaunis (MX Ādaži), 3. Jurģis Žukas (Saldus Motoklubs). Kopvērtējumā: 1. Jānis Igaunis (307, MX Ādaži), 2. Andris Štendendenbergs (294, CAMK Latgale), 3. Jurģis Žukas (265, Saldus Motoklubs)

H30: 1. Raivis Krastiņš, 2. Egidijus Karaliunas (Robustap), 3. Osvaldas Zalepuga (Žemaitija). Kopvērtējumā: 1. Egidijus Karaliunas (280, Robustap), 2. Raivis Krastiņš (246), 3. Osvaldas Zalepuga (242, Žemaitija).

Kv 50: 1. Emīls Tilaks, 2. Undīne Ulmane (Motokurzeme), 3. Kristers Kuzņecovs (Suzuki Latvia). Kopvērtējumā: 1. Undīne Ulmane (280, Motokurzeme), 2. Markuss Auniņš (263, Vangaži), 3. Aksels Cīrulis (256, BJC IK Auseklis vecais)

Kv 100: 1. Emīls Sigājevs (Rodeo), 2. Reinis Bicāns (Motosports RT), 3. Artūrs Baltgalvis (Motoparks Kandava). Kopvērtējumā: 1. Emīls Sigājevs (344, Rodeo), 2. Reinis Bicāns (282, Motosports RT), 3. Artūrs Baltgalvis (222, Motoparks Kandava)

Kv 200: 1. Martin Adamson (Motomox RT), 2. Dairis Virkstenis (Suzuki Latvia), 3. Kristiāns Miezītis (Suzuki Latvia). Kopvērtējumā: 1. Kaspar Haiba (308, Motomox RT), 2. Martin Adamson (268, Motomox RT), 3. Kristiāns Miezītis (233, Suzuki Latvia).

Kv Iesācēji: 1. Kārlis Meldrājs (RODEO), 2. Monta Dišlere – Kirilko (Motosports RT), 3. Armands Kārklelis (VV Moto Racing Team). Kopvērtējumā: 1. Armands Kārklelis (278, VV Moto Racing Team), 2. Raivis Sootee (205, Bieriņi), 3. Edgars Ponikarčiks (205, RODEO)

Kv Hobby: 1. Reinis Purvēns (Motosports RT), 2. Vigo Krastiņš (L.R.K.), 3. Viesturs Tone. Kopvērtējumā: 1. Reinis Purvēns (278, Motosports RT), 2. Vigo Krastiņš (252, L.R.K.), 3. Kristaps Veinbergs (250, Motosports RT).

Mini MX: 1. Raivis Levans (MK Ape), 2. Claus Oliver Pajuri (Bucci Moto), 3. Emīls Karro (MK Ape). Kopvērtējumā: 1. Claus Oliver Pajuri (285, Bucci Moto), 2. Emīls Karro (241, MK Ape), 3. Raivis Levans (240, MK Ape).

Kvadri Open: 1. Edgars Meņģelis (RODEO), 2. Kārlis Meldrājs (RODEO), 3. Kaspars Meņģelis (RODEO). Kopvērtējumā: 1. Edgars Meņģelis (318, RODEO), 2. Agris Neija (233, CAMK Latgale), 3. Priit Jarvco (229, Kose AMK)

Kvadri Veterāni: 1. Arturs Skuja (MX Ādaži), 2. Juris Ozoliņš (Bieriņi), 3. Jānis Kirilko (Motosports RT). Kopvērtējumā: 1. Jānis Kirilko (307, Motosports RT), 2. Arnis Rūdolfs (237, CAMK Latgale), 3. Juris Ozoliņš (234, Bieriņi).

Seniori: 1. Jurijs Kovgers (Dako Ziemeļvidzeme), 2. Jānis Mironovs (CAMK Latgale), 3. Raimonds Baltgalvis (Saldus MK). Kopvērtējumā: 1. Saulius Stankus (295, Motosports RT), 2. Jurijs Kovgers (267, Dako Ziemeļvidzeme), 3. Arvis Sanders (227, RODEO)

Veterāni: 1. Atis Alžāns (Bieriņi), 2. Vilnis Jenčs (Motosports RT), 3. Ivars Blazēvičs (GAUJAS KAUSS MX Team). Kopvērtējumā: 1. Atis Alžāns (317, Bieriņi), 2. Ivars Blazēvičs (294, GAUJAS KAUSS MX Team), 3. Vilnis Jenčs (256, Motosports RT).

Dāmas: 1. Samanta Josta (MK Ape), 2. Inese Baumane (Pīlādzis TSK), 3. Elīna Kalniņa (Dako Ziemeļvidzeme). Kopvērtējumā: 1. Samanta Josta (294, MK Ape), 2. Inese Baumane (276, Pīlādzis TSK), 3. Elīna Kalniņa (180, Dako Ziemeļvidzeme)

MX2-2T: 1. Jānis Stūriška (Suzuki Latvia), 2. Kristaps Kalējs, 3. Kalvis Skrastiņš (Dako Ziemeļvidzeme). Kopvērtējumā: 1. Kārlis Sabulis (308, Dako Ziemeļvidzeme),), 2. Jānis Stūriška (221, Suzuki Latvia), 3. Uldis Spulle (209, VV Moto Racing Team)

MX2-4T: 1. Priit Ratsep (Reid Moto), 2. Andero Lusbo (Kagu MK), 3. Jānis Kārkliņš (K. Serģa motoklubs). Kopvērtējumā: 1. Jānis Kārkliņš (263, K. Serģa motoklubs), 2. Raivo Freibergs (259, CAMK Latgale), 3. Vairis Aleksējevs (253, Dako Ziemeļvidzeme)

MX2: Kopvērtējumā 1. Jānis Kārkliņš (233, K. Serģa motoklubs), 2. Kārlis Sabulis (208, Dako Ziemeļvidzeme), 3. Raivo Freibergs (191, CAMK Latgale).

MX1: 1. Vytautas Bučas (RODEO), 2. Dāvis Līvs (Motokurzeme), 3. Dāvis Ivanovs (MX Moduls). Kopvērtējumā: 1. Vytautas Bučas (288, RODEO), 2. Dāvis Ivanovs (270, MX Moduls), 3. Dāvis Līvs (248, Motokurzeme).

MX1-2T: 1. Artūrs Lejasblusa, 2. Andris Štendenbergs (CAMK Latgale). Kopvērtējumā: 1. Andris Štendenbergs (225, CAMK Latgale), 2. Artūrs Lejasblusa (141), 3. Gunārs Pūce (22)

b/v: 1. Arnolds Sīlis/ Gints Sīlis (K. Serģa motoklubs), 2. M.Krievs/K.Krievs (BJC IK Auseklis vecais), 3. T.Reesna/ T.Koiv (Redmoto). Kopvērtējumā: 1. A.Sīlis/ G.Sīlis (K. Serģa motoklubs), 2. T.Reesna/ T.Koiv (Redmoto)

b/v veterāni: 1. A.Vāpa/ A.Mačs (K.Serģa motoklubs), 2. S.Ivanov/ A.Jalas (Saku MK), 3. S.Koppenol/ M.Karkainen. Kopvērtējumā: 1. A.Vāpa/ A.Mačs (K.Serģa motoklubs), 2. S.Ivanov/ A.Jalas (Saku MK)

Foto (c) Iveta Kaminska (AutoEuro)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV