Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izspēlēts pēdējais pludmales frisbija turnīrs

Ilze Zariņa, 23.08.2011. 14:43

Aizvadītajā nedēļas nogalē sporta un atpūtas centrā "Koklītes" Saulkrastos norisinājās šīs vasaras draudzīgākais frisbija turnīrs "Ultimate Sunshine 2011".
Izspēlēts pēdējais pludmales frisbija turnīrs

Sestdien, 20. augustā, Saulkrastu pludmalē tika izspēlēts šī gada pēdējais pludmales frisbija turnīrs. Dienas sākums ar lietu un vēju vēstīja par rudens tuvošanos, taču jau pēcpusdienā spēlētājus un atbalstītājus priecēja augusta saulīte.

Šogad par godalgotajām vietām cīnījās komandas no Rīgas, Valmieras, Ogres un Ventspils. Uzvarētāja laurus plūca Ogres frisbija kluba komanda, aiz sevis atstājot komandu no Rīgas „Ultimate Decision". Savukārt, Spēles gara balvu un „Koklīšu" dāvināto braucienu ar ūdensmotociklu ieguva komanda no Valmieras „Lidojošie bruņurupuči". Jāizceļ arī Ventspils komanda, kas visas spēles nospēlēja bez maiņām un ierindojās trešajā vietā.

Vakarā gan spēlētāji, gan atbalstītāji tika aicināti uz pirātu ballīti. Par lielisku gaisotni parūpējās atraktīvais ballītes vadītājs Rolands un lieliskais mūzikas ritmu meistars Jānis. Vakara gaitā tika noskaidrots labākā tērpa īpašnieks un lokanākais Limbo dejotājs. Ceļojošais Limbo kauss ar uzvarētāja vārdu uz tā tika nodots glabāšanā „Koklīšu" īpašniekam, lai jau nākamgad par to cīnītos jauni dejotgribētāji.

Pasākumu organizēja biedrība "ViA Valmiera frisbija un klubs" un sporta un atpūtas centrs "Koklītes"! Paldies visiem, kas piedalījās, atbalstīja un vienkārši bija kopā ar mums!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV