Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Karstas cīņas „Beach Ball 2011" finālā

Kristīne Čukure, 25.08.2011. 09:44

Sestdien, 27. augustā, Ķeizarmežā Pludmale Rīga laukumos notiks atklātā amatieru čempionāta pludmales volejbolā vīriešiem „Beach Ball 2011" fināls. Tajā iekļuvuši 30 pāri no visas Latvijas, izcīnot pirmās vietas čempionāta posmos šīs vasaras garumā.
Karstas cīņas „Beach Ball 2011" finālā

Plkst. 9.30 paredzēta dalībnieku sapulce un grupu izloze, savukārt plkst. 10.00 notiks svinīgā fināla atklāšana. Cīņa par galveno balvu Ls 500 un citiem atbalstītāju pārsteigumiem sāksies ap plkst.10.30. Gan skatītājiem, gan dalībniekiem ir sagādāts īpašs pārsteigums – dažām komandām būs iespēja mēroties spēkiem uzspēlējot ar Latvijas čempioniem pludmales volejbolā Haraldu Regžu un Armandu Āboliņu. „Beach Ball" 1.sezonas noslēgumu visi spēlētāji un atbalstītāji aicināti aizvadīt klubā „Coyote Fly".

Pasākuma organizatori atzīst, ka ir priecīgi par spēlētāju atsaucību un ieinteresētību. „Čempionātā piedalījās aptuveni 200 dažāda sastāva komandas. Taču šajā skaitā nav pieskaitītas tās daudzās komandas un spēlētāji, kas čempionātā piedalījās divos, trijos vai pat četros posmos. Prieks, ka spēlētāji izvēlējās piedalīties pat tad, ja bija jau izcīnījuši vietu finālā. Tas tikai nozīmē, ka esam uz īstā ceļa un „Beach Ball" visticamāk notiks arī nākamajā gadā, kļūstot par jaunu tradīciju pludmales volejbola sezonā," pārdomās dalās čempionāta idejas autors Aldis Riekstiņš.

Atklātais amatieru čempionāts pludmales volejbolā vīriešiem „Beach Ball 2011" vasaras garumā notika 15 posmos (Rīgā, Cēsīs, Lielvārdē, Daugavpilī, Skrundā, Smiltenē, Mazsalacā, Ādažos, Garciemā, Saulkrastos, Zeltiņos, Siguldā, Lilastē, Vecumniekos un Kuldīgā). Čempionāta mērķis bija veicināt pludmales volejbola attīstību amatieru vidū visā Latvijā, līdz ar to, posmos varēja piedalīties volejbolisti, kas neatradās reitinga pirmajās 60 vietās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV