Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noskaidroti 2011.gada Latvijas Čempioni vindsērfingā Raceboard, RS:X un jauniešu Bic Techno 293 klasēs

Dace Kurpniece, 29.08.2011. 15:06

No piektdienas līdz svētdienai Ķīšezerā, vindsērfinga Klubā 360, notika Latvijas Čempionāts jauniešiem Bic Techno 293 klasē, savukārt sestdien un svētdien par Latvijas Čempiona titulu cīnījās Raceboard un olimpiskās RS:X klases braucēji.
Noskaidroti 2011.gada Latvijas Čempioni vindsērfingā Raceboard, RS:X un jauniešu Bic Techno 293 klasēs

Šogad Latvijas Čempiona Raceboard titulu patur Gunārs Rozenbergs, RS:X čempions šogad ir Rihards Akmentiņš. Jauniešu klasē par Latvijas čempionu U17 grupā kļuva liepājnieks Kristaps Keidāns, U15 spēcīgākais izrādījās rīdzinieks Markuss Baumgarts, savukārt pašā mazākajā klasē ar buras izmēru līdz 3,5m2 nepārspēta palika desmitgadīgā liepājniece Aleksandra Kaupa. Lieliskus rezultātus uzrādīja arī mūsu olimpietes Vita Matīse, izcīnot vicečempiones titulu un Ilona Grīnberga – kopvērtējumā piektā.

Priecējoši, ka kopā sacensībām reģistrējās 49 braucēji, no kuriem 24 pārstāvēja jauniešu Bic Techno 293 klasi.

Šogad Latvijas Čempionātu lutināja laika apstākļi – sestdien vējš sasniedza pat 11m/s, kas ļāva sportistiem parādīt savas spējas burāšanā pie spēcīga vēja glisēšanas režīmā.

Ķīšezers ir viena no labākajām akvatorijām Rīgā un tās tuvumā, kur burāt, un aizvadītās trīs dienas tam bija lielisks pierādījums – uz ezera vienlaikus pussimts vēja dēļi mērojās spēkiem, attīstot lielu ātrumu un cīnoties par čempionu tituliem. Un vietas pietika visiem.

Latvijas Vindsērfinga Asociācija saka paldies par atbalstu Latvijas Čempionāta organizēšanā Latvijas Zēģelētāju Savienībai, kā arī Burusportam par tehnisko atbalstu, Cabo Café par dalībnieku ēdināšanu, Rūjienas saldējumam un Ozolkalnam par balvām mazākajiem, kā arī galvenajam tiesnesim Arnim Krauklim un Asociācijas viceprezidentam Jānim Jēkabsonam par pašaizliedzīgo darbu vindsērfinga attīstībā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV