Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Notiks Latvijas karate Grand Prix

Maksims Ivančikovs, 05.09.2011. 10:39

25. septembrī Arēna Rīga četru kontinentu pārstāvji cīnīsies par absolūtā čempiona titulu. Finālsacensības sāksies plkst. 19.00. Biļetes iegādājamas Biļešu servisa kasēs.
Notiks Latvijas karate Grand Prix

2010. gadā karatē grand Prix apmeklēja apmēram 200 sportisti no septiņām vasltīm - Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Igaunijas, Grieķijas, Azerbaidžānas un Latvijas. Sacensības apmeklēja arī 1700 skatītāji. Sacensību goda viesis bija Rafaels Agaevs ,desmitkārtējais Eiropas čempions un četrkārtējais Pasaules čempions, karatē WKF versijā (world karate federation), vislielākā un spēcīgākā karatē Organizācija, kas pārstāv 200 valstis, kuru atzīst arī Pasaules Olimpiskā komiteja.

Šīs karatē federācijas pārstāvjus var nosaukt par vieniem no vistehniskākajiem un ātrākajiem cīņu sporta veida pārstāvjiem, karatē ir ļoti liels tehnisks arsenāls, kuru pielietojot sportisti karatē cīņas padara par spilgtām un aizraujošām.

Šogad turnīrā plāno piedalīties pārstāvji no vairāk nekā 10 valstīm: Francijas, Krievijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Grieķijas, Dominikānas, Izraēlas, Lībijas, Ukrainas, Tunīsijas, Alžīras, Slovākijas un Čehijas.

Sacenību fināla šovā piedalīsies astoņi labākie absolūtās svara kategorijas sportisti.

Eiropas komandu čempionāta 2010 gada uzvarētāji, Latvijas junioru izlase, cīnīsies ar viesu komandas izlasi!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV