Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

OKarte aicina pieteikties pirmajai Ielu vingrotāju Latvijas skolu tūrei

EasyGet.lv, 26.09.2011. 13:39

Latvijas Ielu vingrotāju sporta biedrība (LIVSB) sadarbībā ar OKarti izsludina skolu pieteikšanos pirmajai ielu vingrotāju tūrei „Labākie ielu vingrotāji tavā skolā", informē Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības vadītājs Māris Šlēziņš. Skolas, kas vēlas pieteikties, aicinātas sagatavot foto vai video ielūgumu, kas elektroniski jāiesniedz laikā līdz 14.oktobrim, augšupielādējot to www.draugiem.lv/okarte.

Ielu vingrotāju skolu tūre ir iespēja klātienē satikt labākos Latvijas ielu vingrotājus, redzēt viņu paraugdemonstrējumus, kā arī piedalīties pašiem un pārrunāt sportisku un veselīgu dzīvesveidu. Līdzās paraugdemonstrējumiem paredzēti arī konkursi un uzdevumi skolēniem, kur labākajiem balvas no OKartes.

„Latvijas ielu vingrotāju kustība kļūst lielāka, spēcīgāka un pārliecinošāka. Esam patiesi gandarīti par skolēnu izrādīto interesi šajā demokrātiskajā sporta veidā, kas ļauj pilnveidot sevi fiziski un kvalitatīvi piepildīt savu brīvo laiku," atzīst Māris Šlēziņš, LIVSB vadītājs. „Esam jau vairakkārt saņēmuši ielūgumus no Latvijas skolām, tomēr līdz šim ierobežotu finanšu resursu dēļ nav bijusi iespēja atsaukties viesiem ielūgumiem. Tagad, pateicoties OKartes sniegtajam atbalstam, mums būs iespēja veidot apjomīgu skolu tūri, tā apciemojot līdz pat 20 skolām visā Latvijā."

Lai pieteiktos Ielu vingrotāju un OKartes atbalstītajam projektam „Labākie ielu vingrotāji tavā skolā", nepieciešams sagatavot ielu vingrošanas tematikai veltītu foto vai video vizītkarti (līdz 30sek.) - uzaicinājumu Ielu vingrotājiem apciemot konkrēto mācību iestādi. Ielu vingrotāju vizītei pieteikties un izlozē piedalīties var jebkura Latvijas pamatizglītības, vidējās izglītības un profesionālās vidējās izglītības mācību iestāde, direktora, mācību pārziņa vai sporta skolotāja personā. Pieteikumi jāiesniedz elektroniski, augšupielādējot tos mājas lapā www.draugiem.lv/okarte, spiežot uz interneta banera „Ielu vingrotāji". Ar nolikumu var iepazīties www.okarte.lv un www.ieluvingrosana.lv

Līdz šim ar OKartes atbalstu 2011.gada vasarā jau īstenoti vairāki ielu vingrošanas posmi Rīgā, Grīziņkalnā, kur rīkots arī Latvijas čempionāts ielu vingrošanā un atbalsts sniegts pirmajam Pasaules ielu vingrotāju čempionātam, kas vasaras nogalē norisinājās Latvijā.

Video ielūgums skolām:

Par biedrību

Latvijas ielu vingrošanas kustība aizsākās pirms diviem gadiem. Līdz šim biedrības paspārnē kustībā jau iesaistīti vairāki tūkstoši vingrošanas entuziasti. LIVSB ieguvuši arī telekompānijas LNT titulu „Latvijas Zelta Talanti 2010". Ir izveidots vingrošanas parks Valmieras Vājdzirdīgo bērnu internātskolai. 2011. gada augustā biedrība organizēja pirmo Pasaules čempionātu Ielu vingrošanā.

Vairāk informācijas: www.ieluvingrosana.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV