Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Drifta sezonas noslēgums Biķerniekos

EasyGet.lv, 29.09.2011. 10:58

9. oktobrī Biķerniekos noslēgsies Drifta sezona un Biķernieku trases vasaras sezona. Drifta sezona šogad tiks noslēgta ar Latvijas Drifta Kausa 5.posmu - uz starta šoreiz izies gan street klases braucējus, gan Pro amatierus, kas visu sezonu ir pārsteiguši ar lielo dalībnieku skaitu. Sezonas noslēgumā sagaidāms liels dalībnieku skaits, kā arī katram street braucējam un jaunajam interesentam lieliska iespēja izmēģināt spēkus tieši sezonas noslēdzošajās sacensībās, informē Eline Ezertēva.
Drifta sezonas noslēgums Biķerniekos

Pro amatieru rindās būs ļoti aizraujošas cīņas, jo šajā ieskaites klasē piedalīsies arī daudz Pro klases mašīnas, un būs īpašs pārsteigums, vienai no PRO skatītāju iemīļotākajām mašīnām šīs būs pēdējās sacensības.

Sacensības sāksies 14:00, ieeja pasākumā no 13:00. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 19:00.

Šīs sacensības būs noslēdzošās sezonā, tādejādi tiks sadalīts kopvērtējuma pjedestāls. Visizšķirošākās cīņas gaidāmas abās ieskaites starp 2 līdz 4 vietu.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un www.bilesuserviss.lv tikai 3,50 Ls. Bērniem līdz 10 g.v. , kā arī skolēniem līdz 5. klasei (ieskaitot) ieeja bez maksas. Skolēniem līdz 16 g.v. ieeja 2 ls. Iespējams iegādāties arī ģimenes biļeti 7 Ls, pensionāriem ieeja 1 Ls.

Vairāk informācijas: www.lda.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV