Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas supermoto komandai Spānijā 20.vieta

EasyGet.lv, 03.10.2011. 08:28

1. oktobrī Spānijā netālu no Zaragozas nesen uzbūvētajā sporta kompleksā „MotorLand Aragon" notika FIM 2011.gada Nāciju Supermoto (SuperMoto of Nations) – Pasaules komandu čempionāts supermoto. Latvijai 25 komandu konkurencē šogad izdevies izcīnīt 20. vietu, informē LaMSF sabiedrisko attiecību speciālis Kaspars Kuļikovs. Komandā startēja Dzintars Baltais no Ķeguma, Atis Pārums no Mārupes un Krists Zicmanis no Līgatnes.
Latvijas supermoto komandai Spānijā 20.vieta

Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) izdevās sazināties ar komandas pārstāvi Dzintaru Balto, kurš komentēja, ka „trase esot bijusi ļoti sarežģīta un gara, ļoti smilšaina ar daudz off-road sekcijām un tramplīniem uz asfalta daļas". Vislabāk no latviešiem kvalifikācijā vakar startēja komandas debitants Krists Zicmanis – 17. vieta. Atim Pārumam 19. vieta, Dzintaram Baltajam 23. vieta.

2.oktobrī notika fināla braucieni A grupai, kurā startēja iepriekšējās dienas 15 labākās komandas. Tāpat arī desmit neiekļuvušās komandas B finālā atkārtoti cīnījās par galējiem rezultātiem, tajā skaitā arī Latvija. B grupas finālā Latvijai izdevās izcīnīt 5. vietu. Kristam Zicmanim 10. vieta, Dzintaram Baltajam 16. vieta, Atim Pārumam 24. vieta.

B grupas finālā 1. vietu izcīnīja Lielbritānijas junioru (otrai) komanda, 2.vietu - Somijas junioru (otrai) komanda, 3.vietu - Spānijas junioru (otrai) komanda. Latvijai izdevās pārspēt Lietuvu, Portugāli un Norvēģiju.

Latvijas supermoto komanda šāda līmeņa sacensībās startēja jau trešo reizi. Līdz šim labākais rezultāts – 2009.gadā, kad izdevās iekļūt A finālā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV