Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ozo hallē arī teniss, ielas hokejs un sporta bārs

Ozo halle, 03.10.2011. 14:32

Otrdien, 4. oktobrī, plkst. 18:30 Ozolniekos notiks Ozo halles tenisa un ielas hokeja laukumu prezentācija. Vienlaicīgi tiks oficiāli atklāts arī blakus esošais OZO sporta bārs. Ozo halle sporta nodarbībām, kā arī Ozo bārs turpmāk būs atvērti katru dienu no 8.00 līdz 23.00.

Jaunos tenisa kortus atklās ar intriģējošu tenisa dubultspēli, kurā Pasaules un divkārtējs Eiropas čempions tenisā senioriem Māris Rozentāls pārī ar hokeja kluba „Rīgas Dinamo" valdes locekli Zigmāru Priedi spēlēs pret vairākkārtējo Latvijas čempionu tenisā Paulu Feldmani pāri ar pazīstamo kardiologu Andreju Ērgli.

Tenisa korti Ozo hallē ir izbūvēti ar cieto segumu jeb hard, kas atbilst visiem starptautiskajiem standartiem un dod iespēju organizēt šeit plašus tenisa turnīrus, nodrošinot ērtas skatītāju vietas un modernu halles infrastruktūras servisu.

Atklājot ielas hokeja laukumu, veiklībā mērosies Engures komanda, kurā ir spēlētāji ar pasaules čempionāta pieredzi, pret vietējo Ozolnieku komandu.

Šobrīd Ozo halle ir vienīgā ielas hokeja halle Baltijā, kurā treniņi un spēles vismaz 9 mēnešus gadā var notikt atbilstoši starptautiskajiem noteikumiem. 2012.gada vasarā Čehijā notiks pasaules čempionāti U16, U18 un U20 komandām, kuros piedalīties iespējams arī Latvijas nacionālajai izlasei un tagad Ozolniekos būs arī visi sagatavošanai nepieciešamie apstākļi.

Ozo bārā uz 3 televizoru ekrāniem būs iespējams sekot sporta pārraižu tiešraidēm, elegantajās bāra telpās vai uz āra terases baudīt garšīgu „Valmiermuižas" vai „Tērvetes" alu un ieturēt maltīti. No OZO bāra telpām ir iespējams sekot notikumiem uz halles laukuma un vienlaicīgi izmantot bezmaksas bezvadu internetu. Šī vieta noteikti ieinteresēs ģimenes svētku un ballīšu rīkotājus, jo turpat blakus ir pieejama arī pirts.

Ozo halle savu darbību uzsāka 2008.gada maijā. To par savu treniņa vietu izvēlējās gan daiļslidotāji, gan hokejisti, gan šorttrekisti, gan vienkārši entuziasti brīvā laika pavadīšanai uz ledus. Halles trīs gadu pastāvēšana laikā šeit par Latvijas regulārā čempionāta uzvarētājiem ir kļuvusi "Ozolnieki/Monarch" hokeja komanda, notikuši vairāki starptautiskie turnīri daiļslidošanā, kā arī regulāri rīkoti amatieru čempionāti hokejā. Vasaras nometnēs ir sagatavoti pasaules un Eiropas čempioni daiļslidošanā.

Vasaras trijos mēnešos Ozo halli jau vairākus gadus par savu galveno treniņbāzi ir izvēlējušies pasaules un Eiropas augstākā līmeņa daiļslidotāji, kuri gatavojas tādu pasaulslavenu treneru pavadībā kā Aleksandrs Žuļins, Tamāra Moskvina, Jurijs Bureiko, Irina Žuka, Svetlana Sokolovskaja, Oļegs Volkovs, u.c.

Lēmums paplašināt halles darbības iespējas tika pieņemts, sakarā ar elektrības cenu strauju palielināšanos šā gada vasarā. Halles īpašnieka Daiņa Liepiņa komentārs: "Sakarā ar to, ka Ozo halle tiek uzturēta pilnībā par privātajiem līdzekļiem, tad tika pieņemts lēmums paplašināt halles darbības sfēru un samazināt izmaksas uz halles uzturēšanu. Jau šobrīd ir zināms, ka hokejs un daiļslidošana atgriezīsies hallē 2012.gada maijā. Pats esmu pozitīvi noskaņots par Ozo halles nākotni, jo jau šobrīd ir piedāvājumi no ārzemju klubiem un treneriem veidot Ozolniekos spēcīgu daiļslidošanas sporta skolu, tāpēc uzskatu , ka pastāvēs tas, kurš mainīsies...!"

Dainim Liepiņam ir viena no lielākajām pieredzēm sporta būvju attīstībā Latvijā, jo viņš ir personīgi organizējis un finansējis Ozo ledus halles, "Inbox.lv" ledus halles un Jelgavas tenisa centra būvniecību, kā arī veic projektēšanu Ozolnieku tenisa kluba kortu tapšanai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV