Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Basketbola svētki Liepājā

EasyGet.lv, 07.10.2011. 14:45

Šosestdien, 8. oktobrī, ar trijām mājas spēlēm Liepājas Olimpiskajā centrā basketbola svētkus saviem skatītājiem sagādās visas trīs Liepājas vadošās basketbola komandas – „Liepājas Lauvas" un „Liepājas Lauvas 2", kā arī sieviešu basketbola komanda „Liepāja", informē LOC sporta projektu vadītājs Mārtiņš Kozlovskis.
Basketbola svētki Liepājā

13:00 „Liepājas Lauvas 2" – „RSU"

Kā pirmie sestdien laukumā dosies „Liepājas Lauvas 2" basketbolisti, kas savu skatītāju priekšā eksaminēs „RSU" komandu jeb Rīgas Stradiņa Universitātes basketbolistus. Aivara Vīnberga vadītie studenti sezonas pirmajā LBL 2 spēlē ļoti pārliecinoši apspēlēja Valmieras jaunos basketbolistus ar rezultātu 77:45, tādējādi komanda pēc pirmās spēļu kārtas atrodas tieši priekšā liepājniekiem – 2. vietā. Savukārt, ar uzvaru sezonu uzsāka arī „Lauvas 2", kas izbraukumā itin pārliecinoši tika galā ar vienu no iepriekšējās sezonas spēcīgākajām LBL 2 komandām BS „Ogre".

Vairākus spēlētājus šobrīd vajā slimības likstas, taču komandas galvenais treneris Kaspars Mājenieks ir pārliecināts, ka šis apstāklis sestdienas spēlei nebūs nekāds šķērslis. Komanda ir nopietni gatavojusies un sestdien saviem skatītājiem centīsies parādīt to labāko sniegumu, cīnoties par otro uzvaru šajā sezonā.

15:00 „Liepāja" – „RTU/Merks"

Liepājnieces šo sezonu uzsāks pret Aivara Vīnberga vadītajām Latvijas sudraba medaļas ieguvējām „RTU/Merks" komandu. Ļoti iespējams, ka Liepājas komandas rindās šajā spēlē būs redzama arī Sabīne Niedola, taču viņas dalība šajā spēlē būs atkarīga no tā, vai Sabīne saņems brīvlaišanas vēstuli no iepriekšējā kluba Francijā. Tas visticamāk būs zināms tikai piektdienas vakarā.

Spēle rīdziniecēm noteikti nebūs viegla, neskatoties uz to, ka „RTU" būs šīs spēles favorīti. Liepājas komandas galvenais treneris Armands Misus vasaras garumā ir paveicis smagu darbu un komanda ir apņēmības pilna sezonu uzsākt un aizvadīt uz pozitīvas nots.

Ieejas maksa skatītājiem uz pirmajām divām sestdienas spēlēm būs bezmaksas!

17:15 „Liepājas Lauvas" – „VEF Rīga"

Liepājnieku pirmie viesi LBL ietvaros būs Valsts čempioni „VEF Rīga" basketbolisti Ramūna Butauta vadībā. Abas komandas pēdējo reizi spēkojās aprīļa mēneša beigās, kad LBL ietvaros vienības spēkojās par ceļazīmi uz finālu. Toreiz vefiņam klājās ļoti smagi, jo „Lauvas" četru spēļu garumā parādīja ļoti sīkstu pretestību.

Liepājas komandas sastāvs ir ļoti mainījies un no iepriekšējās sezonas sastāva komandā ir palikuši tikai daži – Mārtiņš Kravčenko, Artis Ate, Kristaps Miglinieks un arī Arnolds Helmanis. Pārējie spēlētāji „Lauvas" sastāvā ir iekļāvušies tikai vasaras mēnešos, tāpēc treneriem šobrīd norit smags darbs pie komandas veidošanas.

Spēle pret „VEF Rīgu" būs ļoti smaga, vēl jo vairāk tāpēc, ka vefiņam sezona ir sākusies nedaudz ātrāk, tajā skaitā aizvadot spēles ar spēcīgiem pretiniekiem cīņā par iekļūšanu ULEB Eirolīgas pamatturnīrā. Ieejas maksa skatītājiem uz šo spēli ir 2 Ls. Pensionāriem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, bezmaksas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV