Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Crazy Dunkers" nav 1. aprīļa joks!

Gatis Kreceris, 02.04.2007. 00:00 | komentāri (6)

Svētdienas vakarā „Arēnā Rīga” apmēram 5000 skatītāju bija liecinieki akrobātu grupas "Crazy Dunkers" Ginesa pasaules rekorda labojumam. Villjams no 5,20 metru attāluma ietrieca bumbu grozā no augšas, gaisā izpildot salto, un tādējādi labojot līdzšinējo pasaules rekordu uzreiz par pus metru.
"Crazy Dunkers" nav 1. aprīļa joks!

Galerijas:

"Crazy Dunkers" grupa ir no Francijas un sastāv no sešiem „dankeriem”. Tieši „Arēnā Rīga” tika labots Ginesa pasaules rekords (tālākais bumbas trieciens grozā no augšas gaisā izpildot salto), līdzšinējais rekords tika labots uzreiz par pus metru (5,20m). Par oficiāliem rekorda labojumam lieciniekiem tika uzaicināti Latvijas spora jomā atpazīstamie tēli - Edgars Šneps, Baiba Brigmane un Igors Vihrovs, kā arī 5000 skatītāju un, protams, foto un video kameras.

Šī trupa ir uzstājusies vairāk kā 1000 šovos visā pasaulē, tajā skaitā NBA, Olimpiskajās spēlēs un citos lielos pasākumos. Šova laikā tika iesaistīti arī skatītāji gan bērni, gan pieaugušie. "Crazy Dunkers" šovs tika papildināts arī ar visai iespaidīgiem pašmāju priekšnesumiem un jāsaka, ka gan „Break dance” grupa „Avantis”, kā arī deju grupa „Ritms”, sagādāja tikpat baudāmas emocijas, kā viesi no Francijas

Vienā no šova pārtraukumiem ar apbrīnojamu koordinācijas priekšnesumu uzstājās arī latviete Ilze Luneau - Auziņa, kura demonstrēja galvu reibinošus trikus. Dribls ar 6!!! bumbām un piecu bumbu žonglēšanas māksla lieliski papildināja šo “crazy” priekšnesumu.

Aizraujošs šovs un patīkams gandarījums, bet, lai tas viss neizklausītos pēc 1. aprīļa jokiem, par pierādījumu, lai kalpo bildes!



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV