Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

SHK „Laima" startē IIHF Eiropas valstu čempionvienību kausa izcīņā sievietēm

EasyGet.lv, 26.10.2011. 10:19

Piektdien, 28.oktobrī, „Volvo Sporta Centrs" ledus hallē sāksies IIHF C apakšgrupas Eiropas valstu čempionvienību kausa izcīņa sievietēm, informē Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs. Šajā turnīrā tiksies visu Eiropas valstu čempionvienības, lai noskaidrotu Eiropā spēcīgāko sieviešu hokeja klubu. 2011./2012. gada sezonas Eiropas kausa pirmo kārtu Latvijā jau sesto reizi ar LHF atbalstu, organizē sieviešu hokeja klubs „Laima".

Šogad Latvijas čempionvienības SHK „Laima", kura vienlaikus ir arī Latvijas sieviešu hokeja izlases bāzes komanda, pretinieces būs Dānijas čempiones „Herlev Hornets", Norvēģijas čempiones „Sparta Sarpsborg" un Lielbritānijas čempionvienība „Sheffield Shadows". Šis būs Latvijas dāmu astotais starts Eiropas čempionvienību kausā.

„Mēs šīs spēles uztveram kā labu sagatavošanos pirms pasaules čempionāta, kas martā norisināsies Ventspilī. Tā ir lieliska iespēja sacensties ar nopietnām pretiniecēm, jo sezonas gaitā mums reti izdosies uzspēlēt ar tik spēcīgām komandām. Iepriekšējos gados mums veiksmīgs bija Ventspils un Tukuma ledus, šogad cīnīsimies par uzvarām Rīgā," norāda SHK „Laima" vadītājs Haralds Modris Ozoliņbeiks.

Ja mērķi izdosies sasniegt, nākamajā kārtā būs jāspēlē ar Šveices un Krievijas čempionēm, kā arī B apakšgrupas uzvarētājkomandu. Eiropas kausa nākamā kārta notiks no 2. līdz 4. decembrim, bet fināls ir paredzēts 2012. gada 24.-26. februārim.

Ieeja uz visām Eiropas valstu čempionvienību kausa izcīņas spēlēm „Volvo Sporta Centrs" ledus hallē būs bez maksas.

Spēļu kalendārs:
28.10.2011. plkst. 16:00 Herlev Hornets - Sparta Sarpsborg
plkst. 19:30 SHK Laima - Sheffield Shadows
29.10.2011. plkst. 15:00 Sparta Sarpsborg - Sheffield Shadows
plkst. 18:30 SHK Laima - Herlev Hornets
30.10.2011. plkst. 13:00 Sheffield Shadows - Herlev Hornets
plkst. 16:30 Sparta Sarpsborg - SHK Laima

SHK „Laima" sastāvs:
Vārtsardzes:
Evija Tētiņa, Kitija Eglīte;
Aizsardzes:
Aija Apsīte, Olita Liepiņa, Sandra Žebere, Žanete Vasiļevska, Ilze Kronberga, Eva Dinsberga;
Uzbrucējas:
Sindija Agare, Inese Geca-Miljone, Māra Trēziņa, Ivita Krūmiņa, Baiba Kurme, Zane Apse, Ilze Veļugo, Adrija Radziņa, Lelde Hartmane, Ilva Ivaškina, Maija Zviedre.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV