Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Kanādas hokejisti kļūst par otrajiem pasaules hokeja čempionāta finālistiem

LETA, 13.05.2007. 10:00

Pasaules hokeja čempionātā Maskavā sestdien finālā iekļuva Kanādas hokejisti, kas pusfinālā ar rezultātu 4:1 pārliecinoši pieveica Zviedriju.
Kanādas hokejisti kļūst par otrajiem pasaules hokeja čempionāta finālistiem
Čempionāta finālmačā rīt Kanāda tiksies ar Somijas hokejistiem, bet zviedri mačā par trešo vietu sacentīsies ar Krieviju.

Pirmā perioda vidū nedaudz vairāk kā divu minūšu laikā Kanādas hokejisti guva divus vārtus - savu komandu vadībā izvirzīja Maiks Kamaleri, bet rezultātu dubultoja Džonatans Tēvss. Trešos vārtus spēles 19.minūtē guva Ēriks Stāls.

Otrās trešdaļas septītajā minūtē Jūhans Dāvidsons rezultāta starpību samazināja līdz 1:3, bet spēles 37.minūtē Riks Nešs Kanādas izlasei atjaunoja trīs vārtu pārsvaru.

Trešā perioda vidū pēc Maika Komodora noraidījuma zviedriem bija iespēja četras minūtes spēlēt vairākumā. Tomēr ne šo, ne arī citas iespējas viņi izmantot nespēja un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:4.

Pusfināla pirmajā spēlē šodien Somijas izlase pagarinājumā ar rezultātu 2:1 pieveica Krieviju.

Ceturtdaļfinālā mājinieki krievi ar 4:0 pārliecinoši pieveica Čehiju, bet Somija tikai pēcspēles metienu sērijā ar 5:4 pieveica ASV.

Kanāda ceturtdaļfinālā ar 5:1 pārspēja Šveices valstsvienību, bet Zviedrija ar rezultātu 7:4 pieveica Slovākiju.

Pusfināla maču uzvarētāji svētdien savā starpā tiksies turnīra finālā, bet zaudētāji spēlēs par trešo vietu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV