Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bolderājā atklās skeitparku

EasyGet.lv, 21.11.2011. 09:06

22. novembrī svinīgi tiks atklāts renovētais Daugavgrīvas vidusskolas stadions. Kā daļa no projekta tapis jauns skeitparks, informē SIA SoulRamps. Šis šobrīd Latvijā būs viens no retajiem skeitparkiem, kurš pilnībā veidots no saplākšņa, padarot to īpaši patīkamu braucējiem.
Bolderājā atklās skeitparku

Otrdien plkst. 12:00 notiks svinīgā atklāšana ar Rīgas Domes un citu oficiālo personu piedalīšanos. Lai dotu iespēju bērniem un jauniešiem pašiem izmēģināt jaunās konstrukcijas, no plkst. 16:00 sāksies skeitparka atklāšānas otrā daļa, kurā piedalīsies boards.lv un taktika.lv komandu profesionāļi, par muzikālo pavadījumu un labu gaisotni rūpēsies RedBull un Crystral Sound System pārstāve Lady Krii.

Skeitparks tapis Daugavgrības vidusskolas (Parādes iela 5) sporta laukuma izbūves un teritorijas labiekārtošanas darbu ietvaros pēc Rīgas Domes Īpašuma departamentra pasūtījuma. Skeitparka projekta autors un realizētājs – SIA "SoulRamps".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV