Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas pārstāves izcīna godalgas IFBB Pasaules kausā fitnesā un bodifitnesā 2011

EasyGet.lv, 23.11.2011. 17:00

Igaunijas galvaspilsētā Tallina no 18. līdz 21. novembrim norisinājās IFBB Pasaules čempionāts klasiskajā bodibildingā vīriešiem un Pasaules kauss fitnesā, bodifitnesā un bodibildingā, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Latvijas pārstāves izcīna godalgas IFBB Pasaules kausā fitnesā un bodifitnesā 2011

Latvijas izlasi pārstāvēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente, IFBB Starptautiskās kategorijas tiesnese un trenere Kristīne Vederņikova, federācijas viceprezidents Vladimirs Belovs, fitnesa sporta veida pārstāve Irina Palaguta un bodifitnesa kategorijas dalībniece Dina Želnina.

Fitnesa sporta disciplīna IFBB Pasaules kausā tika pārstāvēta ar vienu kategoriju. Divu raundu kopvērtējumā deviņpadsmitgadīgā sportiste no Rīgas Irina Palaguta izcīnīja Latvijai bronzas medaļu. Pirmajā vietā ierindojās Eiropas čempione, Krievijas pārstāve Tatjana Dvorcova, otrajā vietā – Kristīne Koroļjaka no Igaunijas.

Otra Latvijas izlases pārstāve, starptautisko sacensību debitante Dina Želnina startēja bodifitnesa kategorijā virs 163cm izcīnot savā sportiskajā karjerā pirmo sudraba godalgu Pasaules līmeņa turnīrā.

IFBB Pasaules čempionāts un Pasaules kauss pulcēja 120 sportistus no 33 valstīm. Komandu vērtējumā sacensībās uzvarēja Polijas nacionālā izlase, atstājot aiz sevis Igauniju un Koreju.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija apsveic Dinu Želninu un Irinu Palagutu ar lielisko sportisko rezultātu un izcīnītām augstākā kaluma medaļām. Latvijas fitnesa, bodifitnesa un bikini fitnesa sporta veidu pārstāves pēdēja gada laikā ir iemantojušas stabilas līderpozīcijas starptautiskajā arēnā, Eiropas un Pasaules līmeņa turnīros, kur katrās sacensībās ierindojas fināla top sešiniekā.

Nākamā sacensību sezona Latvijas komandai atsāksies pavasarī ar IFBB Latvijas čempionātu, Baltijas valstu turnīru un Eiropas čempionātiem sievietēm un vīriešiem.

Foto: Bodifitnesa kategorijas apbalvošana, Nr.29 Dina Želnina. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV