Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mini slaloma sacensību „Mazais Reinis 2012" pirmā posma jaunākais dalībnieks – divgadīgs siguldietis

EasyGet.lv, 01.02.2012. 09:36

Reiņa trases „AXA bērnu slēpošanas parkā" notikušajās bērnu mini slaloma sacensībās „Mazais Reinis 2012" pirmajā posmā piedalījās 38 dalībnieki, no kuriem jaunākais bija divgadīgs siguldietis. Sacensības norisinājās „AXA bērnu slēpošanas skoliņas" ietvaros, kur apgūt slēpošanas pamatus pieredzējušu instruktoru vadībā aicināti bērni līdz 7 gadu vecumam.
Mini slaloma sacensību „Mazais Reinis 2012" pirmā posma jaunākais dalībnieks – divgadīgs siguldietis

Līva Legzdiņa, „AXA bērnu slēpošanas skoliņas" vadītāja: „Gandarījums, ka ik gadu palielinās to vecāku skaits, kuri savām mazajām atvasēm jau no bērnības māca aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī veicina iemaņu attīstību dažādos ziemas sporta veidos. Neskatoties uz auksto laiku, dalībnieku skaits sacensību pirmajā posmā bija lielāks nekā cerēts, turklāt jaunākajam bija tikai nepilni 3 gadi! Lai arī ziema šogad iestājās novēloti, prognozējam, ka šogad kopējais „AXA bērnu slēpošanas skoliņas" apmeklētāju skaits būs lielāks nekā pērn."

Visvairāk mazo slēpotāju no Siguldas, Ogres un Rīgas

Šobrīd „AXA bērnu slēpošanas skoliņā" pieteikušies jau 55 dalībnieki, no kuriem lielākā daļa ir no Siguldas, Ogres, Rīgas un Rīgas apkārtnes. Pašiem mazākajiem ziemas sporta veidu cienītājiem ir īpaši izveidota slēpošanas trase, kā arī droša un bērniem draudzīga „SunKid" pacēlāja slīdošā lente.

„AXA bērnu slēpošanas skoliņa" darbojas jau trešo gadu, un ir paredzēta ziemas sporta veidu baudīšanai bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem.

Apmācības pieredzējušu instruktoru vadībā notiek katru sestdienu un svētdienu, atbilstoši katra bērna slēpošanas iemaņām tīrs līmeņu grupās. Atkarībā no pieprasījuma, „AXA bērnu slēpošanas skoliņa" var tik organizēta arī darba dienās.

Mini slaloma sacensības „Mazais Reinis 2012"

Mini slaloma sacensības „Mazais Reinis 2012" ir ziemas sporta svētki mazajiem slēpotājiem, kuri jau ir apguvuši slēpošanas pamatus. Katrā sacensību posmā aicināti piedalīties bērni interesenti līdz 7 gadu vecumam.

Nākamie sacensību posmi plānoti 25. februārī un 17. martā (noslēguma posms).

Pērn „AXA bērnu slēpošanas skoliņu" apmeklēja 450 pirmsskolas vecuma bērni no visas Latvijas, bet mini slaloma sacensības „Mazais Reinis 2011" četros posmos kopumā piedalījās vairāk nekā 200 mazie slēpotāji.

Vairāk informācijas par „AXA slēpošanas skoliņu" un sacensībām www.reinatrase.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV