Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Norisināsies pirmās sezonas sacensības „OKartes Indoor challenge" ielu vingrošanā

EasyGet.lv, 10.02.2012. 09:57

Sestdien, 11. februārī, no plkst. 11.00 Rīgas Valsts Tehnikuma sporta zālē (Krišjāņa Valdemāra ielā 1c) notiks pirmās šīs sezonas „OKartes Indoor challenge" sacensības ielu vingrošanā. Pasākuma ietvaros notiks individuālās, pāru un komandu sacensības. Neatkarīgi no sacensību rezultātiem, sacensību laikā tiks noskaidrots arī „OKartes frīstaila FAVORĪTS".

Attīstot un pilnveidojot ielu vingrotāju sacensības dažādos posmos, domāts ne tikai par individuālo vingrotāju sniegumu un novērtējumu, bet arī par komandu dalību un priekšnesumiem atbalstītāju priekam. „Lielākā daļa ielu vingrotāju un skatītāju, aktīvi sekojot līdzi sacensībām, ir pamanījuši, ka vienā no sacensību veidiem - „frīstailā" - izveidojušies izteikti līderi. Viņu meistarība iegūta, trenējoties gadiem, un to ir grūti pārspēt jaunākajiem ielu vingrotājiem. Tieši tādēļ šoreiz dodam iespēju pacīnīties par uzvaru mazāk pieredzējušajiem vingrotājiem, startējot vienā komandā ar jau godalgotiem dalībniekiem," stāsta Māris Šlēziņš, Latvijas Ielu vingrotāju sporta biedrības (LIVSB) vadītājs.

Kopumā sacensības notiks trīs ielu vingrošanas disciplīnās – (1) pāru sacensībās, (2) individuālās sacensībās spēka izturības testā 3 minūšu cīņā un (3) „frīstaila" komandu sacensībās. Īpaša sacensību kategorija un apbalvojumi šoreiz paredzēti apvienotajām ielu vingrotāju komandām. Neatkarīgi no komandas rezultāta, tiks noskaidrots arī "OKartes frīstaila FAVORĪTS", kurš saņems Ipod Shuffle MP3 pleijeri.

OKartes ielu vingrošanas sacensības pulcē aizvien jaunus dalībniekus. Ja sākotnēji to skaits bija 80, tad tagad tas pieaudzis līdz 150 dalībniekiem, liecina LIVSB novērojumi.

Sacensību dalībniekiem, kas jaunāki par 18 gadiem, nepieciešama vecāku atļauja (sagatavotu atļaujas paraugu iespējams izdrukāt www.ieluvingrosana.lv).

Dalībnieku reģistrācija sacensību norises vietā notiks no plkst. 11.00. Sacensību sākums paredzēts plkst. 12.00. Pasākuma noslēgums un apbalvošana paredzēta plkst. 16.30.

Ar OKartes ģenerālo atbalstu pasākumu organizē Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība. Čempionātu atbalsta: Adidas, Super FM, O-Band, Projektēšanas birojs MG un Fight shop. Vairāk informācijas par sacensību gaitu uzzināt aicinām www.ieluvingrosana.lv.

Par biedrību

Latvijas ielu vingrošanas kustība aizsākās pirms trīs gadiem. Līdz šim biedrības paspārnē kustībā jau iesaistīti vairāki tūkstoši vingrošanas entuziasti. LIVSB ieguvuši arī telekompānijas LNT titulu „Latvijas Zelta Talanti 2010". Ir izveidots vingrošanas parks Valmieras Vājdzirdīgo bērnu internātskolai. Pašlaik norit darbs pie otrā Pasaules čempionāta Ielu vingrošanā organizēšanas, kas notiks 2012.gada 4. augustā.

Papildu informācija: www.ieluvingrosana.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV