Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Kārlis Muižnieks: Šī bija sērijas labākā spēle

LETA, 15.05.2007. 08:25 | komentāri (1)

Latvijas čempionvienības "Ventspils" galvenais treneris pēc uzvaras Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionāta finālsērijas trešajā spēlē pār "ASK Rīga" atzina, ka šī pagaidām bija sērijas spēle.
Kārlis Muižnieks: Šī bija sērijas labākā spēle
"Šis bija finālsērijas labākais mačs," pēc uzvaras norādīja Muižnieks. "Pēc tam, kad rezultāts sērijā kļuvis 0-2, sapratām, ka šodien jānospēlē sērijas labākā spēle, lai turpinātu cīņu par čempionu titulu. Un to arī izdarījām, aizvadot labāko sērijas maču. To pierāda arī mača gaita, jo visu laiku iniciatīvu turējām savās rokās. Protams, izņemot pēdējās piecas minūtes, kad spēle jau bija nospēlēta. Mača beigās mūsu pārsvars bija vairāk nekā 20 punkti, bet tas neko nenozīmē. Sērija turpinās un tā būs vēl ļoti spraiga," piebilda Muižnieks.

"Ļoti slikti iesākām spēli," uzsvēra "ASK Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts. "Aizsardzībā ļāvām darīt to, ko darīt nedrīkstēja, bet uzbrukumā nespējām saņemties kā vajag. Neizmantojām savas izdevības, atdevām iniciatīvu un atgūt to vairs nespējām. Paši vaianīgi, jo nospēlējām slikti, kas bija redzams jau no pirmajām minūtēm."

Jau ziņots, ka LBL finālsērijas trešajā spēlē "Ventspils" pirmdien savā laukumā pārspēja "ASK Rīga" ar 90:64 (46:33).

Sērijā līdz četrām uzvarām līdz ar to rezultāts tagad ir 2-1 par labu "ASK Rīga".

Fināla sērija turpināsies līdz kādas komandas četrām uzvarām. Ceturtais sērijas mačs notiks 16.maijā "Arēnā Rīga", bet piektais - 18.maijā Ventspilī. Nepieciešamības gadījumā spēles ieplānotas arī 20. un 23.maijā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV