Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ Vietalvā notiks Mammadaba slēpojums

EasyGet.lv, 21.02.2012. 13:04

Tradicionālā Mammadaba slēpojuma starts tiks dots šonedēļ - 25. februārī Pļaviņu novada Vietalvā, slēpošanas stadionā „Mailes", informē Maija Trikule. Ikviens distanču slēpošanas cienītājs varēs izmēģināt spēkus kādā no sev piemērotām distancēm Sporta maratonā (38 km), Tautas slēpojumā (19 km) vai Veselības slēpojumā (10 km), izvēloties sev piemērotu slēpošanas stilu. Slēpojumu rīko Igo Japiņa Sporta aģentūra sadarbībā ar sporta klubu "Vietalva".
Šonedēļ Vietalvā notiks Mammadaba slēpojums

Dalībnieki var reģistrēties slēpojumam mājas lapā velo.lv, kā arī visos SPORT2000 veikalos. Lūdzam ņemt vērā, ka iepriekšējā reģistrācija slēpojumam noslēgsies ceturtdien – 23. februārī plkst. 23.00 interneta mājas lapā www.velo.lv. Iespēja pieteikties maratonam būs arī sacenību dienā uz vietas, taču dalības maksa būs dārgāka.

Sacensību organizators Igo Japiņš: „Trase būs sagatavota kā klasiskā, tā brīvā stila slēpotājiem. "Mailes" ir lielākais slēpošanas stadions Latvijā, kur sacensību trase ir īpaši piemērota distanču slēpotājiem. Šī ir vislabāk un viskvalitatīvāk sagatavotā distanču slēpošanas trase Latvijā, kas ir interesanta reljefa ziņā, vijas pa apsnigušiem mežiem, ko spēs novērtēt distanču slēpošanas mīļi. Aicinu neonolīst zem siltām segām, bet tā vietā veselīgi pavadīt laiku brīvā dabā, baudot Vietalvas skaistos skatus uz slēpēm kopā ar ģimeni. Piedalīties slēpojumā var jebkurš, sākot no 11 gadu vecuma. Veselības trase ir īpaši ieteicama ģimenēm – tā nav grūta un to var pieveikt ikviens bez speciālas fiziskās sagatavotības, izbaudot Vietalvai raksturīgos iespaidīgos dabas skatus. Veikals SPORT2000 parūpējušies par bagātīgu balvu fondu – pirmo sešu vietu ieguvēji Sporta maratonā un Tautas slēpojumā iegūs dāvanu kartes vērtībā līdz 300 latiem. Ne tikai uzvarētāji, bet arī visi pārējie dalībnieki varēs piedalīties loterejā - balvas no veikaliem SPORT2000, izdevniecības Jumava un Mammadaba."

Sacensību dienā SPORT2000 pārstāvji uz vietas sniegs tehnisko palīdzību, kas saistīta ar slēpju sagatavošanu sacensībām. Slēpojuma laikā dalībnieki trasē varēs baudīt siltu tēju un Isostar enerģētiskos dzērienus. Pēc distances beigšanas visi varēs sildīties pie ugunskura un mieloties ar gardo koknesiešu soļanku.

Mammadaba slēpojumu atbalsta Latvijas Valsts meži, Pļaviņu novada dome, sporta veikalu tīkls SPORT2000, sportisko dzērienu izplatītājs Isostar, izdevniecība Jumava, Kokneses Miesnieks, maiznīca Liepkalni.

Trases ir sagatavotas slēpošanai un tās var izmēģināt jau iepriekš. Interesentus par treniņu iespējām stadiona „Mailes" trasē lūdzam sazināties ar Arvīdu Pīpkalēju t. 28626845 begin_of_the_skype_highlightingend_of_the_skype_highlighting. Trase ir apgaismota 5 km garumā. Iespējams nodrošināt naktsmītnes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV