Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

OKartes basketbola akadēmija – jaunas iespējas talantu attīstībai

EasyGet.lv, 06.03.2012. 16:37

Latvijas Basketbola savienība sadarbībā ar SIA Latvijas Mobilais Telefons sākusi īstenot jauno talantu attīstības programmu OKartes basketbola akadēmija. Jaunatnes izlašu kandidātiem un citiem talantīgiem jaunajiem basketbolistiem programmas ietvaros tiks nodrošinātas regulāras individuālas un kolektīvas nodarbības Latvijas labāko treneru vadībā.
OKartes basketbola akadēmija – jaunas iespējas talantu attīstībai

Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins: "Mūsu jaunatnes basketbols ir bagāts talantiem, kuru attīstīšanai nepieciešams ilgs, pacietīgs un rūpīgs darbs. Tas ikdienā notiek sporta skolās un klubos, bet Basketbola savienība vēlas paplašināt jauno spēlētāju iespējas pilnveidoties un esam gandarīti, ka ar Latvijas Mobilais Telefona atbalstu esam to izdarījuši. Novēlu OKartes basketbola akadēmijai ilgu un sekmīgu darbu, kura efektu ilgtermiņā noteikti jutīs Latvijas valstsvienības un mūs daudzie atbalstītāji."

LMT prezidents Juris Binde: "Izcili basketbolisti vienmēr spodrinājuši Latvijas vārdu pasaulē. Tomēr panākumi ne vienmēr nāk paši no sevis, vajadzīgs gribasspēks un iespējas attīstīt talantu. Mēs novērtējam ikvienu jauno talantu, vai tas būtu izglītībā un zinātnē, mākslā un mūzikā, vai sportā. Jau daudzus gadus veidojam atbalsta programmas, lai labākie no labākajiem jauniešiem kļūtu par izciliem savas jomas profesionāļiem un nestu Latvijas vārdu pasaulē. Novēlu, lai OKartes basketbola akadēmija kļūst par labu iespēju talantīgiem jauniešiem spodrināt savu meistarību sportā, daudz trāpīgu metienu un skaistu uzvaru Latvijas, Eiropas un pasaules mēroga sacensībās."

Latvijas U18 izlases galvenais treneris Guntis Endzels: "Lai no jauna talanta izaugtu zvaigzne, spēlētājiem ļoti daudz jātrenējas. OKartes basketbola akadēmija basketbolistiem un basketbolistēm sagādā gan iespējas individuāli uzlabot meistarību un fizisko sagatavotību, gan arī iemācīto pārbaudīt komandas spēlēs. Mūsu mērķis nav izcīnīt uzvaras jau šodien vai rīt, taču esmu pārliecināts, ka OKartes basketbola akadēmijas pozitīvo efektu spēlētāji jutīs vēl ilgi pēc tās absolvēšanas."

Preses konferencē pirmo reizi tika demonstrēti OKartes basketbola akadēmijas dalībnieku formas tērpi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV