Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LTV7 sestdien tiešraidē svinēs Rīgas "Dinamo" sezonas noslēgumu

EasyGet.lv, 12.03.2012. 15:23

LTV7 sestdien, 17.martā, plkst. 13:55 pieslēgsies tiešraidē "Arēnai Rīga" un kopā ar Rīgas "Dinamo" hokejistiem un atbalstītājiem svinēs sezonas noslēguma svētkus, informē Latvijas Televīzijas pašreklāmas redaktors Jānis Kalve un LTV sporta žurnālists Māris Rīmenis.
LTV7 sestdien tiešraidē svinēs Rīgas "Dinamo" sezonas noslēgumu

Rīgas dinamiešiem noslēgusies KHL 2011./2012. gada sezona, kurai visā tās garumā bija iespējams sekot līdzi LTV7 tiešraidēs. Nedēļu pēc savas pēdējās Gagarina kausa izcīņas spēles rīdzinieki rīko atvadas sezonai, kas būs kā pateicība daudzajiem komandas atbalstītājiem un līdzjutējiem gan uzvarās, gan zaudējumos.

Sezonas noslēguma svētkos "Arēnā Rīga" skatītājus sagaida dažādas atrakcijas - hokejisti piedalīsies veiklību un prasmju konkursos. Būs iespēja redzēt spēlētājus arī nedaudz citādā ampluā. Šovā klātesošos un LTV7 skatītājus priecēs arī pazīstami estrādes mākslinieki.

Galvenais Rīgas "Dinamo" sezonas uzdevums - iekļūšana play-off - izpildīts. Kaut arī dinamieši izstājās no tālākas cīņas par Gagarina kausu pirmajā kārtā, tomēr komanda iepriecināja līdzjutējus ar septiņām dramatiskām spēlēm pret spēcīgo "Torpedo" komandu. Komanda un līdzjutēji būs kopā arī sezonas noslēguma pasākumā.

Pavisam droši, ka jaunajā sezonā pilnīgi visus no šī sastāva vairs neieraudzīsim komandā, tādēļ dažiem varbūt šīs sezonas noslēguma svētki būs arī atvadas no saviem līdzjutējiem un skatītājiem - vismaz uz kādu laiku.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV