Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Streetbasket.lv" pārtop par specializētu basketbola portālu

EasyGet.lv, 21.03.2012. 09:18

Slavenākā un masveidīgākā ielu kultūru vienojošā pasākuma „Ghetto Games" mājaslapa „Streetbasket.lv", kas trīs gadus vēstīja par aktualitātēm ne tikai ielu basketbolā, bet arī ielu futbolā, ekstrēmajos sporta veidos un ielu dejās, pārtapusi par specializētu basketbola portālu, informē Ričards Vambuts. Turpmāk „Streetbasket.lv" ne tikai basketbola ziņas, bet vēl daudz interesantumu basketbola līdzjutējiem un spēlētājiem.
„Streetbasket.lv" pārtop par specializētu basketbola portālu

Biedrība „Streetbasket" 2009. gadā darbību uzsāka ar ielu basketbola un ekstrēmo sporta veidu sacensībām „Streetbasket Extreme", bet ik ceturtdienu ielu basketbola turnīri „Ghetto Basket" drīzumā kļuva par nozīmīgāko sacensību sēriju Latvijā. Pamazām līdzās ielu basketbola turnīriem arvien biežāk tika rīkoti ne tikai ekstrēmo sporta veidu sacensības, bet arī ielu futbols, ielu dejas, sporta veidu saimi papildināja arī velotriāls, nodrošinot augsni „Ghetto Games" dzimšanai.

„Ghetto Games" ietvaros notiekošo pasākumu skaits un daudzveidība arvien pieauga, tik daudzveidīgajam interesentu pulkam mēģinot sadzīvot „Streetbasket.lv" paspārnē. Turklāt basketbola šajā portālā kļuva arvien vairāk, jo līdzās „Ghetto Basket" jaunumiem bija iespēja lasīt arī ziņas no „Streetslam.lv" veidotājiem, kuri no pašu savulaik izveidotā portāla jau bija pārcēlušies uz lasītāju daudz aktīvāk apmeklēto „Streetbasket.lv".

Laikā, kad līdz „Ghetto Games" jaunās sezonas sākumam 12. maijā ir palicis mazāk par diviem mēnešiem, bija īstais brīdis izveidot jaunu informācijas izvietošanas sistēmu. „Streetslam.lv" basketbola fanu un aprakstnieku komanda turpmāk pilnībā veidos „Streetbasket.lv", padarot to par pirmo patiešām pilnvērtīgo basketbola portālu Latvijā, kurā varēs atrast informāciju gan par Nacionālās Basketbola asociācijas aktualitātēm, gan par notikumiem pašmāju profesionālajā un amatieru basketbolā.

„Ghetto Games" šovasar turpinās iekarot Latviju, sarīkojot trīs lielus festivālus Ventspilī, Daugavpilī un Jēkabpilī, taču nemainīgi, ka lielāko batāliju arēna joprojām būs Rīga, „Grīziņkalna skeitparks". 12. un 13. maijā jau lielā atklāšana, bet turpmāk jau regulāri ielu basketbols, ielu futbols, ielu dejas un ekstrēmie sporta veidi. Svarīgākā informācija būs atrodama „ghettogames.lv", bet daudz vairāk par katru sporta veidu īpašās mājas lapās, piemēram, „ghettobasket.lv".

„Streetbasket.lv" nebūs tikai basketbola ziņas, bet arī citas iespējas izpausties šā sporta veida spēlētājiem un līdzjutējiem. Latvijas basketbolistiem un komandām tiks izveidoti atsevišķi profili, šādi sakārtojot informāciju. Portāls mēģinās apkopot atbildes uz jautājumiem, kuri varētu rasties, mēģinot uzsākt basketbola treniņus – kur atrast treniņu grupas, trenerus sev tuvākajā rajonā, kur iegādāties basketbola inventāru.

"Streetbasket.lv" autori ir jauni, katrs no viņiem mācās vai studē, apgūstot arī žurnālistiku. Nešaubīgi, ka viņiem visiem kopīga ir milzīgā interese par basketbolu.

Oficiālā mājaslapa: www.streetbasket.lv

"Streetbasket" sociālajos tīklos: www.draugiem.lv/streetbasket un www.twitter.com/streetbasket

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV