Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Noslēgušās velo sacensības "LRA Cycling weekend 2012"

EasyGet.lv, 11.06.2012. 12:43

No 8. līdz 10. jūnijam Rīgā un Salaspilī norisinājās Latvijas Riteņbraukšanas Asociācijas rīkotās velo sacensības „LRA Cycling Weekend 2012", kuras ilga trīs dienas un pulcēja Latvijas profesionalos riteņbraucējus, informē "Latvijas Riteņbraukšanas asociācijas" valdes priekšsēdētājs Gusts Eisaks.
Noslēgušās velo sacensības "LRA Cycling weekend 2012"

Pirmās sacīkstes "Kaijasenergy Velokauss, kuras norisinājās 8.jūnijā Rīgā, Imantā. Sacensību dalībnieki mēroja 12,5 km garu distanci individuālā baucienā uz laiku. Uzvaras laurus guva jaunais riteņbraucējs Rihards Bartuševics (Mārupe), finišējot ar laiku 0:16:29. Otrais uz pjedestāla kāpa Vitālijs Korņilovs (Alpha Baltic), atpaliekot no sacensību uzvarētāja par 2.sek. Savukārt trešajā pozicijā ierindojās Deividas Vileniskis (Lietuva).

Otrajā sacensību dienā, 9.jūnijā turpat Imantā noritēja "DION Kauss", kurā braucēji šosejas grupas apļu braucienā (criterium) veica 1,7km x 35 = 59,5km garu trasi. Šajās sacensībās labāko rezultātu uzrādīja Toms Skujiņš (La Pomme Marseille) ciešā finiša spurtā uzveicot Andžu Flaksi (Chipotle-First Sollar). Trešo vietu izcīnīja Vitālijs Korņilovs (Alpha Baltic), atpaliekot no sacensību uzvarētāja par 16. sek.

Noslēdzošajās "LRA Cycling Weekend 2012" sacensībās "GP Salaspils", notika svēdienā, 10.jūnijā Salaspilī. Arī šajās sacensībās dalībnieki mēroja šosejas grupas apļu braucienu (2.1km x 25 = 52.5km). Šoreiz pirmo vietu, veicot solo uzbrukumu 5 apļus līdz finišam, izcīnīja Ivo Viļumovs (X-Sports Cycling Team), kurš pieveica distanci ar laiku 1:16:31 un apsteidza tuvāko sekotāju Tomu Skujiņu par 5.sek. Trešais uz pjedestāla kāpa Rihards Bartuševics.

Sacensību rezultāti un bildes: www.aerobike.lv, kā arī seko līdzi Facebook.com/Latvijas Riteņbraukšanas Asociācija un Twitter.com/lra_asociacija.

Foto: Velosacensības "LRA Cycling Weekend 2012". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV