Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Sandis Valters: finālsēriju, iespējams, pabeigsim jau piektdien

LETA, 17.05.2007. 09:00

Pēc uzvaras Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas ceturtajā spēlē viens no "ASK Rīga" līderiem Sandis Valters atzīmēja, ka komandai ir labas izredzes izcīnīt Latvijas čempionu titulu jau nākamajā sērijas spēlē, kas piektdien notiks Ventspilī.
Sandis Valters: finālsēriju, iespējams, pabeigsim jau piektdien
"Daudz kas būs atkarīgs no noskaņojuma, taču, ja izpildīsim uzdevumu, tad varam sēriju pabeigt jau piektdien," sacīja Valters.

Kā ziņots, finālsērijas ceturtajā spēlē "ASK Rīga" trešdien savā laukumā ar rezultātu 76:60 pārspēja "Ventspili". Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "ASK Rīga" tagad ir vadībā ar 3-1.

"Bijām labāki aizsardzībā, apturot pretinieku ātro uzbrukumu un neitralizējot [Uvi] Helmani," par trešdienas spēli izteicās basketbolists.

"Spēles sākumā mums izdevās iegūt iniciatīvu, kuru arī noturējām līdz pat mača beigām. Kaut gan, protams, sērijā vēl nekas nav beidzies," sacīja "ASK Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

"Pēc saspringtas spēles Ventspilī, basketbolistiem mainījās attieksme - šovakar viņi spēlēja pārlieku uzmanīgi. "ASK Rīga" bija gan ātrāki, gan agresīvāki, turklāt labu maču aizvadīja rīdzinieku līderi Toraija Bregss un Sandis Valters," atzīmēja "Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV