Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pie sporta centra "Brazīlija" notiks „King of the beach – Olimpisko Milžu cīņa"

EasyGet.lv, 09.07.2012. 16:25

Latvijas Pludmales volejbola līga (LPVL) sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju jau ceturto gadu organizē šova turnīru „King of the beach" ar Latvijas titulētāko pludmales volejbolistu piedalīšanos, kas šogad notiks 15.jūlijā pie pludmales sporta centra „Brazīlija", Jūrkalnes ielā 100, Rīgā, informē LPVL preses dienests. Sacensību sākums plkst. 13.00.
Pie sporta centra "Brazīlija" notiks „King of the beach – Olimpisko Milžu cīņa"

Šogad, ņemot vērā to, ka ir Olimpiskais gads un Latviju Londonas Olimpiskajās spēlēs pārstāvēs divi dueti, tad ierasto 8 dalībnieku vietā šogad turnīrā piedalīsies tikai četri spēlētāji – Olimpisko spēļu dalībnieki - Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins, Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš.

No pl.13.00 līdz 14.15 notiks cīņa par Olimpiskā Pludmales karaļa titulu, kur kā ierasts, visi dalībnieki izspēlēs katrs ar katru pa vienam pilnam setam. Uzvarētājs tiks noteikts saskaitot setu rezultātus. Uzvarētājs būs tikai viens!

Pēc tam būs iespēja aplūkot Latvijas delegācijas tērpus Londonā, kā arī nofotografēties un saņemt Olimpiešu autogrāfus. Bet pasākuma noslēgumā tiks izspēlēta Olimpiskā spēle - „Olimpisko milžu cīņa", kur Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins spēlēs pret Mārtiņu Pļaviņu/Jāni Šmēdiņu.

Līdzjutējus priecēs arī grupas „Musiqq" uzstāšanās, kā arī dažādi konkursi un balvas visas dienas garumā.

2011.gadā Pludmales karaļa titulu izcīnīja Ingars Ivanovs, 2010.gadā šo titulu ieguva Aleksandrs Samoilovs, bet pirmais šo titulu ieguva Toms Šmēdiņš. Kurš būs šogad?

Ikviens var prognozēt savu uzvarētāju balsojot!

Nobalsot var divos veidos:

Pirmais - sūtot SMS uz numuru 1188. Katram spēlētājam ir piešķirts savs īsziņas kods:
KING1 (nosūtot KING1 uz numuru 1188 Tu nobalso par Aleksandru Samoilovu)
KING2 (nosūtot KING2 uz numuru 1188 Tu nobalso par Mārtiņu Pļaviņu)
KING3 (nosūtot KING3 uz numuru 1188 Tu nobalso par Ruslanu Sorokinu)
KING4 (nosūtot KING4 uz numuru 1188 Tu nobalso par Jāni Šmēdiņu)

Vienas īsziņas cena – 0,10Ls (sms sūtīšanas skaits neierobežots). Īsziņas var iesūtīt no 5. līdz 12.jūlijam (ieskaitot). Trīs aktīvākajiem SMS balsotājiem 15.jūlijā, turnīra ietvaros tiks pasniegti „King of the beach" krekliņi.

Otrs veids – nobalsot var īpašajā „King of the beach" sadaļā portālā Sportacentrs.com! Jāatbild uz 3 zināšanu jautājumiem un no pareizo atbilžu īpašniekiem 15.jūlijā tiks izlozēti 3 laimīgajie, kuriem tiks pasniegti „King of the beach" krekliņi! Nobalsot var līdz 12.jūlijam.

http://sportacentrs.com/king_of_the_beach_2012/lidzjuteju_balsojums/04072012-izvelies_savu_king_of_the_beach_favoritu_

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV