Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baltijas un Somijas ātrākie dragsteri un motocikli tiksies dragreisa sezonas noslēgumā Biķerniekos

EasyGet.lv, 30.08.2012. 09:16

2. septembrī Biķerniekos tiksies pašas ātrākās Baltijas sporta automašīnas, lai cīnītos Latvijas un Igaunijas Dragreisa Čempionātu izšķirošajā finālā „Bridgestone Dragrace Cup 2012", informē Ilze Fridrihsone. Uz starta stāsies arī jaudīgākie motocikli ar „lidojošo igauni" Georgu „Korki" Leonovu vadībā, kā arī pirmo reizi šogad Rīgas publikai jaunus kaskadieru trikus rādīs Austrumeiropas Streetbike Freestyle čempions Jānis Rozītis, kurš tieši Biķerniekos no speciāli sagatavotas rampas veiks 15 metru lecienu.
Baltijas un Somijas ātrākie dragsteri un motocikli tiksies dragreisa sezonas noslēgumā Biķerniekos

Svētdien Biķernieku trasē par čempionu tituliem cīnsies gan visi pašmāju līderi, gan arī Igaunijas Dragreisa Čempionāta ātrākie dragsteri un Latvijā jau iemīļotais un atraktīvais Georgs „Korke" Leonovs jeb „lidojošais igaunis" ar dragreisam speciāli pārveidoto BMW S1000RR", kā arī somu braucēji Petri Koivuniemi un Juha Lindqvist ar Suzuki RSX-r1000. Biķerniekus pagodinās arī igauņu Buick Grand National (1987) , Pontiac Fiero (1984), Pontiac Firebird Trans AM (1988), Nissan 100 NX (1995) un daudzas citas ļoti interesantas dragreisa sacīkšu automašīnas.

Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, kvadraciklu dragreiss, „Fantasy Park" bārmeņu šovs un Glamorous karsējmeitenes, bet sacensību izskaņā notiks tradicionālais „Rubbers" riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Skatītāju zonā BRIDGESTONE stendā varēs aplūkot un nofotografēties ar PRO drifta braucēja Venta Pečaka 850 zs jaudīgo 3. sērijas BMW, bet dragreisa sezonas noslēguma afterparty – Fantasy Park!

Dalībniekiem vērtīgas balvas sarūpējuši TALLINK, TSC Auto Latvija, Lieliskadāvana.lv, Ķeizarmežs, Multikino, Fantasy Park un daudzi citi. Dzirkstošo vīnu uzsauc „Alita"! Safety Car – „Auto Īle un Herbst".

Biļetes variet iegādāties „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, DUS „Statoil", kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir LVL 6,00, bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 7 līdz 14 gadiem (uzrādot skolēna apliecību) – LVL 2,00.

Foto: Latvijas Dragreisa Čempionāta preses pasākums. Foto (c) Ingus Evertovskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV