Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Regža/Āboliņš šodien sāk sacensības Pasaules čempionātā

EasyGet.lv, 30.08.2012. 13:42

Pludmales volejbolisti Haralds Regža/Armands Āboliņš šobrīd atrodas Kanādas pilsētā Halifaksā, kur šodien uzsāks sacensības Pasaules Junioru čempionātā.
Regža/Āboliņš šodien sāk sacensības Pasaules čempionātā

Kanādas pilsētā Halifaksā notiekošajā Swatch Pasaules čempionātā Latvjias junioriem Haraldam Regžam/Armandam Āboliņam (izlikti ar 7. numuru) šodien pirmā grupas spēle pret mājinieku - Kanādas duetu Aaron Nusbaum/Grant O'Gorman, kuri izlikti ar 26. numuru turnīrā. Spēle pl. 16:40 pēc Latvijas laika.

Otrā spēle latviešiem būs pret Izraēlas duetu Alon Sanderovich/Netanel Amiram Ohana (izlikti ar 23. numuru). Šī spēle būs pl. 23:00 pēc Latvijas laika, bet trešā grupas spēle būs pret austriešiem Christoph Dressler/Lorenz Petutschnig, kuri turnīrā izlikti ar 10. numuru.

Pagājušajā gadā Junioru čempionātā Kanādā Regža/Āboliņš ieņēma augsto 5.vietu, bet Eiropas U-20 čempionātā, kas norisinājās Izraēlā, izcīnīja sudraba medaļas.

Sekojiet turpmākajiem rezultātiem: http://www.beachvolley.lv

Foto: Pludmales volejbolists Haralds Regža. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV