Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kalvis Kalniņš izcīna zelta medaļu Karatē Premjer Līgā Stambulā

EasyGet.lv, 03.09.2012. 11:07

1. un 2. septembrī Stambulā notika viens no spēcīgākajiem Karatē WKF Premjer Līgas (world karate federation) turnīriem pasaulē. Stambulā pulcējās pārstāvji no karatē lielvalstīm - Japānas, Irānas, Krievijas, Itālijas un vēl apmēram 40 nacionālās izlases, kas pārbaudīja savus spēkus pirms Pasaules čempionāta, kurš notiks Parīzē novembrī. Latviju sacensībās pārstāvēja Latvijas Karatē federācijas - Baltijas karatē kluba sportisti.

Kalvis Kalniņš kategorija kumitē līdz 60 kg aizvadīja četras cīņas, ar 5-2 pieveicot titulēto sportistu no Itālijas Michaelu Juliani (Eiropas čempions un 2010. gada pasaules vicečempionu), sportistu no Irānas ar 9-0, pusfinālā ar 8-0 pieveica sportistu no Turcijas, un finālā tikās ar vēl vienu Irānas pārstāvi Amiru Mehdizadehu, grūtā cīņā ar 4-0 uzvarot.

Ruslans Sadikovs no piecām aizvadītajām cīņām uzvarēja trīs, pieveicot divus Turcijas pārstāvjus (8-0, 1-0) un Kazahstānas pārstāvi 4-0. Sacensību pusfinālā Ruslans cīnījās ar titulēto sportistu no Itālijas Luigi Bussa (daudzkārtējais Eiropas un pasaules čempions) pieļāva kļūdu cīņas sākumā un zaudēja cīņu 4-0. Cīņā par 3. vietu Ruslans tikās ar Irānas sportistu un pēc rezultāta 2-2 tiesnešu lēmums bija piešķirt uzvaru irānim, rezultātā Ruslans ieņēma 5 vietu.

31. augustā, Premjer Līgas ietvaros, notika arī turnīrs junioriem Istabul Open, kur lieliski sevi parādīja Viktorija Rezaeva, uzvarot četras cīņas un iegūstot 1. vietu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV