Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baltijas Karatē klubs startē 15. Budapeštas atklātajā turnīrā

EasyGet.lv, 18.09.2012. 10:15

15. un 16. septembrī Pieci Baltijas Karatē kluba sportisti kopā ar saviem treneriem piedalījās 15. Budapest Open starptautiskajā turnīrā, kur šogad piedalījās apmēram 20 valstu pārstāvji.

Sacensībās Budapeštā piedalījās kluba jaunie sportisti, tostarp arī Eiropas junioru čempions Dāvis Spriņģis no Tukuma. Dāvim šis bija pirmais turnīrs šajā sezonā, kategorijā Juniori +76 kg Dāvis uzvarēja četrās cīņās un ieņēma 1. vietu. Kategorijā U21 +78 kg, Dāvis uzvarēja trīs cīņās un vienā piekāpās sportistam no Polijas, un rezultātā ieņēma 3. vietu.

Ričards Reinhaus kategorijā kadetiem (14 un 15 gadi) uzvarēja trīs cīņās un piekāpās vienā, rezultātā ieņemot 3. vietu. Pārējie kluba sportisti - Romas Kornišovs, Eduards Serogins un Artūrs Melbergs - aizvadīja divas līdz trīs cīņas, bet sacensībās par medaļām neiesaistījās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV