Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas bikini fitnesa komanda veiksmīgi startē IFBB Pasaules čempionātā

EasyGet.lv, 11.10.2012. 16:16

Otrdien, 9. oktobrī, mājup no Polijas pilsētas Belostokas atgriezās Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sieviešu izlase, kas no 5. līdz 8. oktobrim piedalījās IFBB Pasaules čempionātā bodibildingā, fitnesā, bikini fitnesā un bodifitnesā sievietēm un fitnesā vīriešiem, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Latvijas bikini fitnesa komanda veiksmīgi startē IFBB Pasaules čempionātā

Latvijas izlasi pārstāvēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente, IFBB Starptautiskās kategorijas tiesnese un trenere Kristīne Vederņikova, federācijas sportistes un IFBB Bikini Fitnesa Studijas audzēknes Anita Pužule, Jekaterina Lasunska, Sanita Gaudzeja un Inga Mariņaka.

Bikini fitnesa sporta disciplīna IFBB Pasaules čempionātā tika pārstāvēta otro reizi, kur 67 sportistes no 27 Pasaules sporta lielvalstīm (Austrālija, Kanāda, Slovākija, Krievija, Ukraina u.c.) sacentās par labākās titulu trijās auguma kategorijās.

Latvijas meitenēm starts IFBB Pasaules čempionātā bija debija un tāpēc divkārt patīkami, ka visas mūsu sportistes iekļuva pusfināla labāko top 15 skaitā. Sportistes no Latvijas izcēlās ar labu fizisko sagatavotības līmeni, plastiskumu, īpaši krāšņiem peldkostīmiem un mākslu sevi prezentēt uz skatuves. Sacensības ilga divas dienas, konkurence par iekļūšanu pusfinālā bija ļoti liela, virmoja emocijas un bija jūtama sportiska gaisotne un sasprindzinājums.

Bikini fitnesa kategorijā līdz 168 cm divdesmit deviņus gadus vecā sportiste no Rīgas, IFBB Bikini Fitnesa Studijas audzēkne, IFBB Starptautiskā turnīra „Rīgas Pērle 2012" vicečempione Anita Pužule 24 sportistu konkurencē izcīnīja godpilno 7.vietu. Anitai nedaudz pietrūka līdz iekļūšanai fināla sešiniekā. Astoņpadsmitgadīgā rīdziniece, turnīra „Rīgas Pērle 2012" bronzas medaļas ieguvēja Jekaterina Lasunska šajā kategorijā ierindojās 13.vietā.

Bikini fitnesa disciplīnā virs 168 cm sportistes no Latvijas, IFBB Starptautiskā turnīra „Rīgas Pērle 2012" otrās vietas ieguvēja Sanita Gaudzeja un IFBB Eiropas čempionāta 2012 pusfināliste Inga Mariņaka ierindojās attiecīgi 14. un 15. vietā (21 sportistu konkurencē).

IFBB Pasaules čempionāts kopā pulcēja 180 sportistus no 37 valstīm. Komandu vērtējumā sacensībās uzvarēja Krievijas nacionālā izlase, otrajā vietā Slovākija, trešā vieta – Ukrainai. Latvijas komandai 38 valstu konkurencē – 27.vieta. Par absolūto uzvarētāju bikini fitnesa sporta disciplīnā kļuva sportiste no Slovākijas Karina Antovska.

Latvijas komandas starts tik augsta ranga sacensībās ir vērā ņemams panākums Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas darbībā, kas dod iespēju sekmīgi popularizēt sieviešu bikini fitnesa sporta veidu gan valsts ietvaros, gan Eiropas un Pasaules līmeņa turnīros.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija apsveic Latvijas sieviešu izlasi ar ļoti veiksmīgo startu, un ar optimismu gatavosies nākamajiem IFBB Pasaules un Eiropas turnīriem.

Foto: Sanita Gaudzeja Nr.96 pusfināla laikā IFBB Pasaules čempionātā bodibildingā, fitnesā, bikini fitnesā un bodifitnesā sievietēm. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV