Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas meiteņu komanda veiksmīgi startē IFBB Lietuvas kausā 2012

EasyGet.lv, 05.11.2012. 17:05

Sestdien, 3. novembrī, Lietuvas pilsētā Raseinia notika IFBB Atklātais Lietuvas kauss 2012 bodibildingā, bodifitnesā un bikini fitnesā, kur Latvijas sportistes Gunita Poga Janevica, Māra Skredele, Agnese Grauduma, Vlada Andrjuščenko un Jekaterina Lasunska sasniedza labus panākumus un rezultatīvi noslēdza šī gada sportisko sezonu, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Latvijas meiteņu komanda veiksmīgi startē IFBB Lietuvas kausā 2012

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas komanda veiksmīgi startēja IFBB sacensībās Lietuvā, kur piedalījās bikini fitnesa kategorijā junioru un pieaugušo konkurencē.

Bikini fitnesa absolūtajā kategorijā par turnīra otrās vietas ieguvēju tika nominēta Latvijas izlases sportiste Gunita Poga Janevica, kura mēnesi atpakaļ kļuva par IFBB Starptautiskā turnīra Rīgā bronzas medaļas īpašnieci. Otra Latvijas pārstāve Agnese Grauduma savās pirmajās sacensībās ārpus Latvijas sīvā konkurencē izcīnīja godpilno ceturto vietu atstājot aiz sevis labākās Lietuvas sportistes.

Junioru konkurencē, bikini fitnesa kategorijā Latvijas sportistēm - Vladai Andrjuščenko 4.vieta un Jekaterinai Lasunskai 5.vieta. Goda pjedestāls junioru nominācijā šoreiz tika sadalīts starp Lietuvas sportistēm.

Sasniegtie rezultāti vēlreiz apliecina bikini fitnesa sporta disciplīnas augsto līmeni Latvijā un daudzsološās perspektīvas nākotnē. Sacensībās Lietuvā meitenes no Latvijas izcēlās ne tikai ar labu fizisko sagatavotības līmeni, graciozitāti un eleganci, bet arī ar ļoti krāšņiem peldkostīmiem, ārējo dabisko pievilcību un izsmalcināto šarmu, kā arī ar mākslu sevi profesionāli prezentēt augsta ranga sacensībās.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, tās prezidentes Kristīnes Vederņikovas personā apsveic Latvijas izlases sportistes ar veiksmīgo startu un uzsāk gatavošanos IFBB 2013.gada sezonai un turnīriem Eiropā.

www.ifbb.lv

Foto: Junioru bikini fitnesa kategorija, Vlada Andrjuščenko (otrā no labās) un Jekaterina Lasunska (pirmā no kreisās). Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV