Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijas sportiste izcīna zelta medaļu un IFBB Pasaules čempiones titulu fitnesā

EasyGet.lv, 19.12.2012. 12:56

No 14. līdz 17.decembrim Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā notika IFBB Pasaules čempionāts bodibildingā, fitnesā, bikini fitnesā un bodifitnesā junioriem un veterāniem.
Latvijas sportiste izcīna zelta medaļu un IFBB Pasaules čempiones titulu fitnesā

Latvijas izlasi pārstāvēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova, sportistes Vlada Andrjuščenko un Jekaterina Lasunska. Sacensības bija ļoti saspringtas, ar lielu konkurenci un pulcēja vairāk nekā 350 sportistus no 50 valstīm.

Vlada Andrjuščenko (fitnesa kategorijā virs 163cm) 10 sportistu konkurencē ieguva visaugstākās atzīmes par izvēles programmu, bet ķermeņa salīdzinājuma raundā dalīja 2-3 vietu. Kopvērtējumā divu sacensību dienu garumā Vlada izcīnīja pirmo vieto, atstājot aiz sevis Krievijas komandas līderi Jūliju Postiku, un Ukrainas sportisti Olgu Mogiļņicku.

Otra Latvijas sportiste, IFBB Bikini Fitnesa Studijas audzēkne Jekaterina Lasunska startēja bikini fitnesa kategorijā, kur 24 meitenes no 17 Pasaules sporta lielvalstīm sacentās par labākās titulu vienā atklātajā kategorijā (bez auguma ierobežojuma). Kopsummā Jekaterina ierindojās 13. vietā apsteidzot daudzas titulētas dalībnieces.

Vladas Andrjuščenko zelta godalga ir labākais panākums Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas vēsturē, kas sasniegts junioru konkurencē. Liels paldies Vingrošanas Olimpiskā centra vadītājiem I.Vihrovam un J.Saproņenko, kā arī fitnesa sporta kluba F1 vadībai par atbalstu un sadarbību Latvijas sportistu sagatavošanas procesā.

Foto: Vlada Andrjuščenko izvēles programmas laikā. Pielikumā foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV