Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Oļegs Znaroks: pasaules čempionāts Maskavā norūdīja un deva lielu pieredzi

LETA, 22.05.2007. 08:50

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks intervijā izdevumam "Sporta Avīze" atzina, ka pasaules čempionāts Maskavā viņu ir norūdījis un devis lielu pieredzi.
Oļegs Znaroks: pasaules čempionāts Maskavā norūdīja un deva lielu pieredzi
"Maskavā pazaudēju vairāk nervu šūnu nekā jebkurā citā turnīrā. Pasaules čempionāts ir stipri sarežģīts pasākums, pa naktīm nevarēju pagulēt - man tās bija divas nedēļas bez naktsmiega. Taču esmu priecīgs, ka ka visam tam esmu izgājis cauri, norūdījies un sapratis, kas tas tāds ir Noteikti esmu kļuvis gudrāks un vairāk pieredzējis. Manis kā trenera izaugsmē Maskava vērtējama tikai ar pluszīmi," atzīts Znaroks.

"Man kā treneri, svarīgākais bija tas, ka mums bija ļoti labs kolektīvs. Tas ir pat svarīgāks nekā rezultāts. Visus iepriekšējos gadus pirms un pēc pasaules čempionātiem notika netīrās veļas mazgāšana, kāds ar kaut ko bija neapmierināts, sākās dažnedažādas runas un tenkas. Šoreiz tā visa nav, jo mums tiešām bija ļoti labs kolektīvs," piebilda treneris, kuru Latvijas Hokeja federācija pagājušajā nedēļā atkārtoti apstiprinājusi amatā.

Jau ziņots, ka pasaules čempionātā Maskavā Latvijas izlase ierindojās 13.vietā, kas ir sliktāka rezultāta atkārtojums. 13.vietu Latvija ieņēma arī 2001.gadā Haralda Vasiļjeva vadībā, kad čempionāts notika Vācijā.

Pasaules čempionāta pirmajā posmā Latvija A grupā ar 1:2 zaudēja Šveicei, cieta sagrāvi ar 2:8 mačā ar Zviedriju, bet izšķirošajā cīņā par iekļūšanu otrajā posmā pagarinājumā ar 3:4 atzina Itālijas pārākumu un palieka pēdējā vietā.

Turnīrā par 13.-16.vietu Latvija ar 5:0 sagrāva Ukrainu, ar 5:1 pieveica Austriju, kā arī ar 4:7 atzina Norvēģijas pārākumu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV