Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noskaidrots Latvijas Snovbordistu čempions 2013

EasyGet.lv, 04.03.2013. 16:46

Ar tehniski daudzveidīgiem trikiem par Latvijas Snovbordistu čempionu 2013 kļuva Valters Ošnieks, aiz sevis atstājot Jāni Sidaru otrajā vietā un Kasparu Gravu trešajā vietā. Savukārt slaidu jeb rail jam sesijā par labāko tiesneši atzina Kristapu Dzeni.
Noskaidrots Latvijas Snovbordistu čempions 2013

Galerijas:

Saulainajā 2. martā rītā Milzkalnā tikās 40 Latvijas labākie snovbordisti, kas mērojās spēkiem uz diviem – šobrīd lielākajiem tramplīniem Latvijā – step down un step up jump. Sacensības norisinājās braucējiem cīnoties pa pāriem pēc izslēgšanas principa – labāko triku veicējs tiek tālāk. Finālā notika spraiga cīņa, kā rezultātā dominēja un čempiona titulu ieguva Valters Ošnieks ar FS 720 grādu apgriezienu un lielu, lēnu atmugurnisko salto. 2. vietā ierindojās Jānis Sidars ar lieliem salto, bet trešo - Kaspars Grava, ko nopelnīja ar stabiliem FS apgriezieniem.

Paralēli sacensībām uz tramplīniem norisinājās arī rail jam sesija jeb triku veikšana izmantojot trasi ar dažādiem mākslīgiem šķēršliem un par labāko tika atzīts Kristaps Dzenis, kurš ne tikai veica sarežģitākos trikus, bet arī nopelnīja punktus par ātrumu un amlitūdu.

Visi braucējie ieguva balvas no Milzkalna, Aita.lv eko apģērbiem un speciāli gatavotus Autīnes kara cirvjus.

Pēc pasākuma norisinājās arī gadskārtējais “Vienības brauciens”, kas veltīts snovbordista Mikus Trautmaņa piemiņai un kura laikā kopējā braucienā vienojas visi sacensību dalībnieki un aktīvie skatītāji.

Šī kausa izcīņas tradīcija aizākās 2010. gadā, kad to pirmo reizi izcīnija Ģirts Laube. Pēc četru gadu tradīcijas Latvijas Snovbordistu čempionāts ir nostiprinājies kā stabils un braucēju iecienīts pasākums, kur spēkiem mērojas gan jaunie triku meistari, gan jau pieredzējušie braucēji, tādējādi uzturot snovbordistu komūnu labā formā.

Foto: Latvijas Snovbordistu čempionāts 2013. Foto (c) Artūrs Pavlovs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV