Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Motosportistam Matīsam Karro rokas sāpes liedz pabraukt ātrāk

Easyget.lv, 10.06.2013. 11:47

Pasaules motokrosa čempionāta Francijas GP sacīkstēs latviešu motobraucējs Matīss Karro MX1 klasē divu braucienu summā izcīnīja 22. vietu.
Motosportistam Matīsam Karro rokas sāpes liedz pabraukt ātrāk

Pirmajā braucienā Matīss finišēja 21. vietā, lai arī pašā brauciena sākumā sportists bija pēdējais. Otrajā braucienā tika uzrādīts 19. ātrākais rezultāts, kas divu braucienu summā deva 22. vietu.

„Sacensības notika trasē, kas man nav no tām mīļākajām. Uz starta bez ierastajiem pasaules čempionāta dalībniekiem izgāja daudz vietējo sportistu, kuri šajā mājas trasē bija spēcīgi. Kvalifikācijā finišēju 23. vietā, taču kvalifikācijas beigās manam motociklam nestrādāja transponders (ierīce, kas fiksē laiku), tāpēc man beigās uzrādījās, ka finišēju 26. vietā. Taču tad vēl saņēmu desmit starta vietu sodu par dzeltenā karoga neievērošanu, kas mani atsvieda uz pēdējo vietu,” kvalifikācijas notikumus atceras Matīss Karro.

„Pirmajā braucienā pēc starta izbraucu pats pēdējais. Nedaudz vēlāk vienā lēnā līkumā sanāca nokrist, kas konkurentiem ļāva atrauties. Nepadevos un ar sāpošu roku noķēru priekšā braucošos, līdz aizcīnījos līdz 21. vietai.”

„Otrajā braucienā starts bija labāks, taču rokas sāpes vēl lielākas. Vienā brīdī biju gatavs cīnīties ar sev priekšā esošajiem trīs braucējiem, taču tad no priekšā braucošajiem motocikliem saņēmu kārtīgu akmens dušu. To akmeņu bija tik daudz, ka daži lieli akmeņi trāpīja pa seju un brillēm. Neilgi pēc tam sviedri satecēja briļļu iekšpusē un es neko vairs neredzēju. Biju spiests nomest brilles un samazināt ātrumu,” otro braucienu komentē Karro.

„Protams, gribējās uzrādīt labāku rezultātu, un tas arī bija izdarāms, taču iepriekšējā Anglijas posmā laikam par daudz samocīju un noslogoju roku, jo šoreiz bija spēcīgākas sāpes nekā pagājušajā nedēļā. Šonedēļ ar moci netrenēšos, bet strādāšu tikai pie fiziskās sagatavotības. Gribu, lai roka atpūšas un sadzīst līdz galam.”

„Esmu priecīgs, ka finišēju abus braucienus bez nopietniem kritieniem un ka esmu sveiks un vesels. Arī komanda bija apmierināta ar rezultātu, lai arī pašam, protams, gribējās finišēt augstāk. Paldies visiem faniem un atbalstītājiem,” nobeidz Karro, kurš šobrīd pēc astoņiem posmiem ar 41 punktu ieņem 20. vietu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV