Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Valgā un Valkā notiks Latvijas čempionāts triatlona disciplīnā

Easyget.lv, 10.06.2013. 17:51

Svētdien, 16.jūnijā, sadarbībā ar Latvijas un Igaunijas Triatlona federācijām un klubu TriSmile, Valgā un Valkā norisināsies Latvijas čempionāts Half-IronMan distancē (1.9 km peldēšana, 90 km riteņbraukšana, 21.1 km skriešana), kas vienlaicīgi būs arī Latvijas kausa 7. posms un Igaunijas kausa izcīņas 2. posms, informē Latvijas triatlona federācijas pārstāvis Jānis Dreiškins.
Valgā un Valkā notiks Latvijas čempionāts triatlona disciplīnā

Šogad riteņbraukšanas posms garajai distancei ievīsies arī Latvijas pusē, kur tiks nodrošināta satiksmes slēgšana un izvietots arī dzirdināšanas punkts. Kopumā riteņbraukšanā būs trīs apļi pa 30 kilometriem katrs.

Starts Half-IronMan distancei tiks dots Valgā plkst. 11:00. Distances startam ir iespēja pieteikties arī komandām, kur nav ierobežojumu nedz dzimumam, nedz vecumam. Komandas pārstāvji (3 dalībnieki) sadala savā starpā visus posmus- peldēšanu, riteņbraukšanu un skriešanu.

Latvijas čempionāta medaļas tiks izcīnītas sekojošās grupās: V; V40; V50; V60; S; S40; S50. Visiem Latvijas sportistiem, kas piedalīsies šajā čempionātā obligātas ir Latvijas Triatlona federācijas licences 2013. gadam. 

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV