Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

King Of Cable 2013 uzvar Kristaps Strazdiņš

Easyget.lv, 31.07.2013. 16:07

Sestdien Milzkalna Veikparkā norisinājās vienas no lielākajām šīs vasaras kabeļu veikborda sacensībām Latvijā. Sacensībās piedalījās labākie Latvijas braucēji, kā arī viesi no draudzīgajām kaimiņu republikām.

No King Of Cable troņa tika gāzts pagājušā gada uzvarētājs Valters Ošnieksm vietu ieņemot jaunajam karalim Kristapam Strazdiņam.

Bez PRO vīru grupas sacensības notika arī dāmām un kungiem amatieriem. Dāmas un kungi demonstrēja augstas klases sniegumu, bet visās grupās labākie izrādijās Latvijas sportisti aiz sevi atstājot lietuviešus un igauņus. Dāmu grupā, visas dienas garumā dominēja Santa Vēvere un to pamanīja arī pasākuma tiesneši, kuri Santu izbīdīja uz augstāko pjedestāla pakāpienu. Bet kungu amatieru grupā, vissaturīgāko sniegumu demonstrēja Ričards Kalnciems, kurš saņēma balvas no Rip Curl un Slingshot. Jāpiemin, ka PRO dāmu un kungu grupas uzvarētāji saņēma naudas balvas no Monster Energy.

King Of Cable 2013 sacensību rezultāti:

Sievietes

  1. Santa Vēvere
  2. Kristel Soonets (EST)
  3. Linda Drande

Tautas klase vīriem

  • Ričards Kalnciems
  • Mantas Gylis (LT)
  • Rūdolfs Krūklis

Pro vīriem

  • Kristaps Strazdiņš
  • Klāvs Ozoliņš
  • Tonis Tein (EST)

Paldies Monster Energy par atbalstu un enerģiju, Milzkalnam par uzņemšanu, Slingshot un Rip Curl par balvām. 

Vairāk info: www.boards.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV