Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijas čempionāta ERGO OPEN 3. posmā juniores izaicina pieredzējušās spēlētājas

Easyget.lv, 21.08.2013. 11:30

Svētdien, 25. augustā, Majoru pludmalē tiks noskaidrots Latvijas čempionāta pludmales volejbolā ERGO OPEN 3. kārtas spēcīgākais „bīča” volejbolistu pāris sieviešu konkurencē. 
Latvijas čempionāta ERGO OPEN 3. posmā juniores izaicina pieredzējušās spēlētājas

Turnīrā izaicinājumu pieredzējušajām spēlētājām metušas Latvijas talantīgākās spēlētājas no jauniešu vidus. Spēcīgajai Ingunai Minusai, Ingai Ikauniecei, Inesei Jursonei un Ancei Auziņai pretī stāsies nesen EEVZA U-18 turnīru aizvadījušās Paula Zirģele un Linda Jakobsone.

Sacensību pamatturnīrā iekļautas 12 komandas. Lai arī iepriekš tika plānots, ka turnīrs norisināsies divu dienu garumā, tomēr, pamatojoties uz kopējo dalībnieku skaitu, tika veiktas izmaiņas, un šī posma uzvarētāju duets tiks noskaidrots 25.augustā.

Dalībnieku reģistrācija pamatturnīra sacensībām paredzēta plkst. 09.00. Pamatturnīra spēļu sākums būs plkst. 10.00. Jāpiemin, ka pamatturnīrā komandas spēlē 12 komandu grupu turnīru. Trijās grupās komandas tiek izsētas pēc reitinga punktiem, pa četrām komandām katrā grupā. Grupu spēles norisināsies līdz divu setu uzvarai, katrs sets tiks izspēlēts līdz 15 punktiem. Pēc grupu spēlēm sacensību turpinās 8 komandas. Play off turnīrā tiks spēlētas pilnas spēles līdz divu setu uzvarai. Spēle par 3.vietu paredzēta plkst. 16.20, bet sieviešu 3.posma fināls paredzēts plkst. 17.10.

Šajā sieviešu turnīrā būs iespējams vērot vienas no pieredzējušākājām Latvijas pludmales volejbolistēm Ingunu Minusu un Ingu Ikaunieci, kas vienā duetā startēja arī 2013.gada Pasaules čempionātā Polijā. Spēlētāju vidū būs arī viena no pieredzes bagātākajām un talantīgākajām pludmales volejbolistēm Latvijā Inese Jursone, kas spēlēs vienā pārī ar Anci Auziņu. ERGO OPEN 3.posmā startēs arī gados jaunākas pludmales volejbolistes Anete Briņķe un Alise Elizabete Pastare, kas šajā sezonā pieredzi guvušas turnīros ārpus Latvijas robežām, piedaloties Eiropas un Pasaules čempionātos dažādās vecuma grupās. Šī pāra augstākais rezultāts tika sasniegts Pasaules U-19 čempionātā Portugālē, ierindojoties augstajā 9.vietā. Turnīrā piedalīsies arī 17 gadus jaunās pludmales volejbolistes Paula Zirģele un Linda Jakobsone, kas nesena atgriezās no Balkrievijā rīkotā EEVZA U-18 čempionāta, kur spēja uzvarēt Baltkrievijas sportistes, ieņemot dalīto 9.vietu. Turnīrā par uzvaru cīnīsies arī Sanda Ragozina un Ilze Liepiņlauska, kas arī iepriekšējos ERGO OPEN posmos ir ieņēmušas godalgotas vietas.

Latvijas Pludmales volejbola līga kopā ar mūsu atbalstītāju, apdrošināšanas sabiedrību ERGO, aicina visus pludmales volejbola līdzjutējus klātienē vērot sieviešu duetu cīņu par šī posma uzvarētāja titulu. Būs iespējams vērot ne tikai interesantas spēles un sajust komandu cīņas garu, bet arī izbaudīt lielisku pludmales atmosfēru.

Sekojiet informācijai http://www.beachvolley.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV